Eladó ház Kétegyháza 120 nm
Eladó ház Kétegyháza 120 nm
Eladó ház Kétegyháza 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7235444
Referenciaszám: 153670
Feltöltve: 7 napja

Kétegyháza eladó családi ház 3 szobás: 17,1 millió Ft

17,1 millió Ft
11 288 Ft/m²
120 m²
Alapterület
1515 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 49 629 Ft
Második évtől
67 728 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse békéscsabai irodája megvételre kínálja a 153670-os számú csendes, nyugodt környezetben, Kétegyházán található családi házat. Kizárólag nálunk találja meg! A kétegyházi családi ház jellemzői: - jó állapotú, beton alapon tégla falazatú, 1978-es építésű kocka ház nemes vakolattal - 2018-ban esztétikai- és műszaki felújításon esett át - az ingatlan fűtése gáz cirkóval és vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, ami teljesen külön üzemeltethető - lakótér hasznos alapterülete: 120 m2 - a családi ház teljes összközművel rendelkezik - nyílászárók fából készültek, az utcafronti és a többi ablakok redőnyökkel felszerelt, - a helységek világosak, napfényben fürdenek, a szobák külön nyílnak  - adottságainak köszönhetően több gyerekes családoknak, két generációnak is kiválóan alkalmas - a családi ház födém szerkezete úgy lett ki alakítva, hogy a tetőtér beépíthető legyen - csendes, nyugodt környezet, összetartó szomszédság jellemzi a családi ház és környékét - a telek méreteinek köszönhetően kiválóan alkalmas gazdálkodásra, állattartásra diszkertnek  is - a telken található különálló tároló, műhely garázs és gazdasági épület  - az udvarban számtalan termő gyümölcsfa megtalálható, valamint szőlőlugasok, gondozott virágos kert -  fúrt kút és vezetékes víz is segít az öntözésben - a zárt, udvar első része részben betonozott, hátsó része füvesített, ezáltal biztonságos játszótér a gyermekeink számára Az alaprajz tájékoztató jellegű!! Kérem nézze meg az ingatlanról készült képeket  Kihagyhatatlan ajánlat...csak önre vár.. Amennyiben a 153670-os számú kétegyházi családi ház vagy bármely a kínálatunkban található családi ház, társasházi lakás, telek felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor Szucsik István  06 20/263-3449 es telefon számon További szolgáltatásaink: - Hitel, CSOK, Biztosítás - Energetika - Ügyvéd Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1978
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 20 263 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Szucsik István
+36 20 263 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.