Eladó ház Mezőhegyes 110 nm
Eladó ház Mezőhegyes 110 nm
Eladó ház Mezőhegyes 110 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7399856
Referenciaszám: 167800568
Feltöltve: 8 napja

Mezőhegyes eladó családi ház 2+1 fél szobás: 14,5 millió Ft

14,5 millió Ft
131 818 Ft/m²
110 m²
Alapterület
1582 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 42 083 Ft
Második évtől
57 431 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Mezőhegyes csendes utcájában, a Nemzeti Ménesbirtoktól 350 m-re egy kétszintes téglaházat. A ház egy 1582 m2-es telken helyezkedik el. Jelenleg csak a földszint van kialakítva, mely 90 m2- alapterületű, ahol található 2 szoba és 1 félszoba, nappali, konyha, fürdőszoba WC-vel és egy gardrob helyiség. A tetőtér beépíthető, ezzel akár 2 lakószobával és vizesblokkal növelve a jelenlegi lakóteret. Az emelethez tartozik egy terasz is. A ház fűtését egy -a nappaliban elhelyzett - cserépkályha biztosítja, mely vízteres, ezért a többi helyiség is ezzel fűthető a radiátorokon keresztül. A melegvizet villanybojler állítja elő. Az elektromos áram és a víz a házba bevezetve, az épület a csatornahálózatra rákötve, a gáz is a telken belül található. A nyílászárók cseréje részben történt meg. Az udvarban található egy garázs és több melléképület, valamint gyümölcsfák. Érdeklődni:   Lakasttalalok.hu  Szántó Nikoletta +36 30 353 0521  Ha további kérdése van, forduljon hozzám bizalommal! Ha hitelre van szüksége, a legkedvezőbbet megtalálom Önnek és az ügyintézés fáradalmait is átvállalom. Ügyvédet sem kell keresnie, mert irodánk ingatlan ügyekben jártas, profi ügyvédet biztosít az Ön részére.  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Cserépkályha
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
gardrób
terasz
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szántó Nikoletta Lakasttalalok.hu Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 353 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szántó Nikoletta Lakasttalalok.hu Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 353 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY