Eladó ház Mezőtúr 70 nm
Eladó ház Mezőtúr 70 nm
Eladó ház Mezőtúr 70 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7459303
Referenciaszám: 39198
Feltöltve: 8 napja

Mezőtúr eladó családi ház 2 szobás: 20,5 millió Ft

20,5 millió Ft
292 857 Ft/m²
70 m²
Alapterület
523 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 59 496 Ft
Második évtől
81 195 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A szolnoki CasaNetWork  Ingatlan Iroda megvételre kínál Mezőtúr belvárosában egy tégla építésű, felújítandó családi házat. Az ingatlan jellemzői: A 70 m2 es családi ház jól megközelíthető, kisforgalmú utcában található. - Beton alapon, téglából épült ház felújítás után költözhető. - A nyílászárók fából készültek az eredeti állapotnak megfelelőek. A tetőt stabil  szerkezetű pala borítású. A falak szárazak. - A ház előtér, kettő szoba, nappali, konyha, fürdőszoba, kamra, elosztású.  - A jó földrajzi fekvésből és a nagy méretű nyílászáróknak köszönhetően minden helyiség világos. - Az ingatlan teljes közművel ellátott. - A fűtés gázkazánnal radiátorokkal van biztosítva. - A tágas udvaron lévő melléképületben kis műhely és a kazánház található. - Az udvaron van hely konyhakert, játszósarok és gépkocsi beálló részére is. Kinek ajánlom? Aki szeretne egy kellemes alföldi településen élni, ahol nagy vállalatok munkahelyet biztosítanak, megtalálhatók az oktatási intézmények középiskoláig,  sportolási lehetőségek uszoda, sportcsarnok, sportpályák. A környékbeli vizek kitűnő horgászási, túrázási lehetőséggel szolgálnak. Élénk a kulturális élet. Bevásárláshoz árúházak, piac, Jó közlekedési infrastruktúra, közút, vasút. Az ingatlan tehermentes! Amennyiben az 155804808 számú eladó szolnoki családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek. Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1969
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Libárdi Géza CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 437 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Libárdi Géza CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 437 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY