Eladó ház Miske 134 nm
Eladó ház Miske 134 nm
Eladó ház Miske 134 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7687486
Feltöltve: 1 éve

Miske eladó családi ház 3+1 fél szobás: 7 millió Ft

7 millió Ft
52 239 Ft/m²
134 m²
Alapterület
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 20 316 Ft
Második évtől
27 725 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődők! Eladóvá vált részben felújítandó, részben bútorozott 134 nm-es családi házunk, melyhez tartozik 3 és fél szoba, egy 11 méter hosszú folyosó, egy nagy konyha, 1 kamra, 1 fürdőszoba, 1 gardrób, valamint padlás. Melléképületek: 3 fedett garázs, egy viszonylag nagy tárolóhelység, valamint egy kisebb, ami akár biciklitárolóként is használható. A hatalmas udvaron található 2 barackfa, egy kerticsap, valamint egy kis konyhakert. A fűtés gázkonvektorral történik, 2 szobában cserépkályha is található, valamint a konyhában kályhával is megoldható a fűtés. Villany, víz az egész házban be van vezetve. Szennyvízelvezetés szintén ki van építve. a fürdőszobában gázbojler található. A felújításhoz a tulajdonos rendelkezik új, bontatlan kiegészítőkkel, pl. Egy sarokkáddal, fürdőszobabútorrral, csempékkel, burkolólappal, stb. a szobához pedig szintén új, bontatlan csomagolású laminált padlóval, kiegészítőkkel együtt. Ezek viszont az ingatlan árán felül fizetendők, az összeg megbeszélés tárgya. Az ingatlan teljes mértékben tehermentes, CSOK is felvehető rá. Remek lehetőség családot tervező pároknak, de akár több generáció számára is. Kiváló azoknak, akik csendes környezetre vágynak, de elérhető közelségben szeretnének tudni egy nagyobb várost. Miskétől autóval, busszal 10-15 percre található Kalocsa. a házhoz közel óvoda, iskola, posta, dohanybolt, különböző élelmiszerboltok, gyógyszertár található.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Építés éve:
1968
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Petrovics Rozália
+36 30 208 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Petrovics Rozália
+36 30 208 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY