Eladó ház Páli 284 nm
Eladó ház Páli 284 nm
Eladó ház Páli 284 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7726578
Referenciaszám: 162528
Feltöltve: 8 napja

Páli eladó családi ház 6 szobás: 41 millió Ft

41 millió Ft
8 763 Ft/m²
284 m²
Alapterület
4679 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 118 992 Ft
Második évtől
162 390 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda kínálatában eladó a #162528 hivatkozási számú páli családi ház. Az Openhouse Ingatlanértékesítő iroda megvételre kínál Győr-Moson-Sopron megyében forgalmas helyen, Csorna, Répcelak, Fertőszentmiklós vonzáskörzetében 4679 m2-s telken lévő 3+2 szobás családi házat.                                                                                     A családi ház épületében presszó, dohánybolt és lerakat üzemelt korábban, melyek helyiségei szobaként kialakíthatóak. Ezek átminősítése azóta már megtörtént, a tulajdoni lapon is bejegyzésre került.                                                                                              A telken egy különálló szoba+konyhás ház és egy lovarda is található. Jellemzők: - Kb. 240 m2 alapterületű téglaépítésű ingatlan, benne: - 3 szobás lakás+ 2 szobaként kialakítható helyiség, +2 konyha, 2 wc, fürdő, kazánház, előtér, kamra, folyosók. - Klimatizált helyiségek, gázcirkó kazán, padlófűtés, puffertartály.   - Külön álló: kb.44 m2-es szoba+ konyha+ fürdő kialakítású téglaépítésű ház. - Kb. 90 m2-es, 5 ló tartására alkalmas, gabona és szalma tárolóval ellátott istálló. - Kialakított karámok, futtatók, sok szabad terület. - Nagy alapterületű, kb. 100-120 m2-s nyitott pavilon. - Környéken keresett, és hiányszolgáltatás a lovagoltatás, lovas oktatás.     Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó páli családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #162528 Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY