Eladó ház Pátka, Kossuth utca 75 nm
Eladó ház Pátka, Kossuth utca 75 nm
Eladó ház Pátka, Kossuth utca 75 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7340978
Referenciaszám: 181100229
Feltöltve: 8 napja

Pátka eladó családi ház 2+1 fél szobás: 23 millió Ft

23 millió Ft
306 667 Ft/m²
75 m²
Alapterület
1615 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 66 752 Ft
Második évtől
91 097 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A 863 m2-es telken található vályogból épült, 75 m2-es  házat BELÜLRŐL FELÚJÍTOTTÁK. Két külön bejárattal rendelkezik, melyek közül az egyik közvetlenül a konyhába vezet, a másikon keresztül egy kis előtér után a szobákhoz juthatunk. Két IGAZÁN TÁGAS, VILÁGOS SZOBA lett kialakítva, valamint egy félszobányi hálószoba. A konyhából nyíló nagy sarokkáddal felszerelt FÜRDŐSZOBA TELJESEN MEGÚJULT. A konyhában és a fürdőszobában járólap a burkolat, a szobákban laminált padló. A ház fűtését gázkonvektorok biztosítják, a meleg vizet villanybojler állítja elő. A VILLANYVEZETÉKEKET az egész épületben ÚJRA CSERÉLTÉK. Az épület folytatásaként egy kisebb tárolót találunk, ahonnan a padlásra is feljuthatunk. Mellette az egykori istálló, mely nagyszerű tárolóként használható a maga 25 m2-es területével. Az udvaron egy ásott kút található, továbbá két helyiségből álló tároló és egy kb. 6 m2-es földpince.   Az ingatlannal együtt eladó a kert folytatásaként, a külön helyrajzi számon található, 752 m2-es beépítetlen, KÖZMŰVESÍTETT ÉPÍTÉSI TELEK. Így összesen 1 615 m2-es, körben bekerített telekről van szó. A vételár a két ingatlant tartalmazza. HÍVJON, hogy az Ön otthona legyen az REMEK lehetőségeket kínáló INGATLAN!  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
internet
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csordás János Csordás Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 460 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csordás János Csordás Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 460 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY