Eladó ház Pély, Külterület 240 nm
Eladó ház Pély, Külterület 240 nm
Eladó ház Pély, Külterület 240 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7634834
Referenciaszám: M234411
Feltöltve: 8 napja

Pély eladó családi ház 4 szobás: 42,5 millió Ft

42,5 millió Ft
177 084 Ft/m²
240 m²
Alapterület
2158 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 123 346 Ft
Második évtől
168 331 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves vármegye, Tájvédelmi körzetben, a Tisza mellett eladó tanya - hivatalosan legelő és lakóház. A teljes terület 2 hektár és 9 helyrajzi számon található, 1/1-es tulajdonban! Ritkaság, hogy egy tulajdonostól megvásárolható ez a páratlan nyugalom, csend, vízpart közelsége. Jászsági főcsatorna 700 m, Tisza 2 km. Itt elvonulhat, gazdálkodhat, bármit, amit csak szeretne. A főépület B30-as tégla, a tető vas szerkezet és cserép! Az alsó szinten található 2 helyiség végig csempézett, mivel régebben gazdaság volt, és előkészítő - tároló, feldolgozó üzemként funkcionált, berendezéssel együtt. Kialakításra került egy nagy kazánház. Ez a 3 helyiség egymás mellett található, felette a tetőtér nincs beépítve. A LAKÓRÉSZEN, a földszinten: szoba, előszoba, konyha, kamra és nappali. A tetőtér beépítésre került, helyiségei: 3 szoba, fürdő, gardrób, mellékhelyiség. Monolit vasbeton födém. Ahol a tetőtér nem került beépítésre, az épület ott szigetelést kapott. A tanyán több melléképület található, ólak, szerszámos, autóbeállási lehetőség. A villany rézvezeték, van 380V is. Saját, beminősített fúrt kút,iIlletve emésztőgödör található. Napelem, geotermikus, H-tarifa - szóba jöhet, és teljesen ÖNELLÁTÓ lehet a terület. Nemsokára indulnak a tanya fejlesztési 100%-os pályázatok, ami itt is pályázható! Közelben Kisköre, Heves, Pély, bölcsöde, óvoda, iskola, orvos, bevásárlási lehetőség, posta, benzinkút 15-25 km-es körzetben Ingatlanirodánk megbízható ügyvédi háttérrel és teljes körű pénzügyi szolgáltatással segíti ügyfelei ingatlanvásárlását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bata Zoltán Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 317 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bata Zoltán Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 317 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY