Eladó ház Pusztavám 160 nm
Eladó ház Pusztavám 160 nm
Eladó ház Pusztavám 160 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7503086
Referenciaszám: H456658
Feltöltve: 6 napja

Pusztavám eladó családi ház 4 szobás: 149 millió Ft

149 millió Ft
931 250 Ft/m²
160 m²
Alapterület
2870 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 432 436 Ft
Második évtől
590 148 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Vértes-hegység déli lejtőjén egy erdőkkel körülvett községben, a folyamatosan fejlődő és szépülő Pusztavámon kínálom megvételre ezt a kétgenerációs, nettó 160 m2-es családi házat, amihez egy ipari tevékenység folytatására alkalmas 270 m2-es műhely is tartozik. Kiváló választás lehet vállalkozóknak, befektetőknek, nagycsaládosoknak, összeköltözőknek is, itt saját igényükre szabva megvalósíthatják elképzelésüket és hasznosíthatják a tereket. A falusi turizmus jegyében a földszinten kialakított, külön bejáratú 32 m2-es lakrész vendégházként is kiadható, a jelenlegi műhely területén pedig további apartmanokat, szálláshelyeket hozhatunk létre, illetve a 2870 m2-es telek egy részén jurták felállításával még színesebbé és egyedivé varázsolhatjuk ezt a helyet. A ház 1997-ben, ytong-ból épült, minőségi fa gerendás födémmel és nyílászárókkal, cserépfedéssel. A folyamatosan karbantartott, ízlésesen berendezett ház három külön bejárattal, a műhelyen kívül összesen 4 szobával, 2 fürdőszobával és 3 konyhával rendelkezik. A melegvizet villanybojler biztosítja, fűtéséről pedig ipari méretű fatüzelésű kazán gondoskodik lapradiátoros hőleadással, de több lehetőség is adott cserépkályha vagy kandalló beépítésére. A műhely végében kialakított 40 m2-es hangulatos fedett terasz szintén a tulajdonosok kényelmét szolgálja, biztosítva a baráti és családi összejövetelek sikerességét. A kert hátsó részében jelenleg egy akácerdő is található. Az ingatlanról készült videó felvételt megtekintheti az Otthon Centrum weboldalán a H456658 regisztrációs számon. Amennyiben hirdetésem elnyerte tetszését várom megtisztelő hívását. "Meglátni és megszeretni" Amennyiben hitelre van szüksége, az Otthon Centrum az ország egyik bank semleges hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1997
Erkély:
9,6 m²
Terasz:
16 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
erkély
terasz

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Képesiné Szabó Melinda
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.