Eladó ház Ráckeresztúr, Vajda János utca 55 nm
Eladó ház Ráckeresztúr, Vajda János utca 55 nm
Eladó ház Ráckeresztúr, Vajda János utca 55 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7532565
Referenciaszám: HZ098685
Feltöltve: 8 napja

Ráckeresztúr eladó családi ház 2 szobás: 32 millió Ft

32 millió Ft
581 818 Ft/m²
55 m²
Alapterület
948 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 92 872 Ft
Második évtől
126 743 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapesttől 30 km-re, az M6-os közelében, Ráckeresztúr csendes mellékutcájában, eladó 1018 m2-es telken álló , 55 m2-e  2 szobás, egy szintes, felújítandó állapotú családi ház.A ház tégla építésű, valamint betonfödémmel és betongerendákkal épült, a  tetőfedése palatetős.Az épület fűtése gázkazánnal és kiegészítésként gázkonvektorral, a meleg víz ellátás villanybojlerrel megoldott. A háznak 3 kéménye is van. Amint belépünk a házba van egy jó méretű előtér, amely most étkező is egyben, innen nyílik a konyha amit kiegészít egy kamra is. A két szoba külön nyíló, a fürdő+WC egy helyiségen található. A ház teljes mértékben felújítandó állapotú.A kertbe több autóval is be lehet állni, valamint van egy 28 m2-es garázs önálló garázs is.A kertben van egy ásott gyűrűs kút is amiről a kert gondozása megoldható.Több melléképület is van a telken amelyek tároló funkciókra alkalmasak.Minden közmű elérhető, de jelenleg a csatornára a rákötés még nem történt meg.Internet és TV szolgáltatás: Digi , Invitel jelenleg.Az ingatlan gyorsan birtokba vehető.Per- és tehermentes.Érdeklődésével és megtekintési szándékával várom megtisztelő hívását!Díjmentes bank független Hitel és CSOK ügyintézés garantáltan a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása, abban az esetben is ha nem nálunk vásárol.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ferenczi Gabriella Duna House - Kiszugló Az iroda összes hirdetése
+36 70 212 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ferenczi Gabriella Duna House - Kiszugló Az iroda összes hirdetése
+36 70 212 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY