Eladó ház Sióagárd 300 nm
Eladó ház Sióagárd 300 nm
Eladó ház Sióagárd 300 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7284295
Referenciaszám: HZ051845
Feltöltve: 7 napja

Sióagárd eladó családi ház 4 szobás: 180 millió Ft

180 millió Ft
600 000 Ft/m²
300 m²
Alapterület
3470 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 522 406 Ft
Második évtől
712 931 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KÜLÖNLEGES INGATLANT KERES? EZT A KERTES LUXUS OTTHONT IMÁDNI FOGJA!!!Eladó Pakstól 30km-re, Sióagárdon frekventált helyen, kiváló megközelíthetőséggel, egy, a főúthoz és autópályához közeli, mégis csendes utcában lévő luxus családi ház, egyedi hangulattal!!!!A patinás 300m2-es kúria alapjának teherbírása lényegesen nagyobb, ezzel elősegítve a ház hosszú élettartamát. Az ingatlan építése 30-as és 38-as porotherm téglával történt és 15 cm-es szigetelést kapott. A tetőt rétegrendnek megfelelően szigetelték. Az egész házra jellemző a praktikus elosztás és kihasználás, melyért annak idején külön szakember felelt.  Az ingatlanba belépve egy igényesen kialakított előszobát, egy exkluzív burkolású, barokk stílusú amerikai konyha-étkezőt és egy lenyűgöző nappalit pillanthatunk meg. A teljes ház bútorzata különleges tervezéssel, minőségi anyagokból készült. A nappaliból egy hangulatos, tágas télikertbe léphetünk át, ahol a fotelben ülve a kék, feszített víztükrű medencén keresztül az örökzöld kertet látjuk. A látvány önmagáért beszél, elvarázsolja az ott tartózkodót.A ház fűtése több forrásból is biztosítható, gáz fűtéssel, inverteres hűtő,- fűtő klímával és 3 épített kandallóval, melyek díszes kombinációval kirakott mintázattal, egyedi kialakítással készültek, ami hangsúlyozza és kiemeli az igazi értéküket. Az ingatlan nyílászárói 3 rétegű hő- és hangszigetelt üvegből készültek, melyek szúnyoghálóval és redőnnyel vannak ellátva. A nyári konyha és a másik télikert, több mint 100m2 -es összterülettel, külön belső építész által megtervezett csodálatos kivitelezéssel készültek. Utóbbiban helyet kapott egy 6 személyes finn típusú szauna is, mely exkluzívan kialakított és fenyővel burkolt, automatizált fűtéssel biztosítja a kikapcsolódást. A ház mellett található a dupla beállós, nagy méretű garázs, mely távirányítós működtetéssel rendelkezik. Két autó mellett, tárolásra is bőven van lehetőség.Az ingatlant riasztó- és digitális kamerarendszer védi, a telefonon követhető külső tér ellenőrzésének lehetőségével.A 3470 m2-es teljes terület parkosított, sík és kifejezetten jól használható. A színvonalas felszereltséggel épült impozáns ingatlan, csodálatos parkkal rendelkezik. A kertet, örökzöld bokrok, cserjék, virágok díszítik és varázsolják el. Automata öntöző berendezés biztosítja a lakók kényelmét. A terület jellegéből adódóan abszolút privát érzésünk lehet, nem látni be az udvarba, kifejezetten csendes és pihentető. A telekhatáron teljesen körben 2,5m magas kőkerítés van, ami elszigeteli a külvilágtól teljesen az ingatlant.További kérdéseivel és személyes megtekintésért kérem hívjon bátran!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Erkély:
23,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 30 789 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Dr. Kajári Bettina
+36 30 789 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.