Eladó ház Székesfehérvár, Kisfalud 206 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7503792
Referenciaszám: EH0275
Frissítve: 1 éve

Székesfehérvár eladó családi ház 5 szobás: 169,9 millió Ft

169,9 millió Ft
824 757 Ft/m²
206 m²
Alapterület
900 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 493 093 Ft
Második évtől
672 927 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Székesfehérvár Kisfaludon eladó újépítésű 4 szoba+nappalis családi ház! MŰSZAKI LEÍRÁS: ALAPOZÁS: vasalt beton sávlap LÁBAZATI FALAK: vasbetéttel ellátott 30 cm vastag Porotherm X therm kerámia falak, előkevert zsákos falazóhabarcsba falazva VÁLASZFALAK: 10 cm vastag Porotherm kerámia falak VAKOLATOK: Kint Baumit homlokzati vékonyvakolat, lábazaton klinkertégla burkolattal FÖDÉM: lakóépületben 20 cm vastag vasbeton födém, garázsban fafödém, gipszkarton burkolattal TETŐ, TETŐFEDÉS: ácsolt fa tetőszerkezet, Terrán Zenit beton tetőfedő elemekkel fedve NYÍLÁSZÁRÓK: 80 mm vastag, kívül színes, belül fehér műanyag szerkezetek, 3 rétegű üvegezéssel, biztonsági vasalattal BELSŐ AJTÓK: utólag szerelhető faforgácslap betétes és papírrács betétes CPL fóliás karcvédett ajtók REDŐNYÖK: alumínium színes redőnyök, nappaliban motoros mozgatással BURKOLATOK: mázas kerámia belterekben, gres lap tető teraszon, laminált lap ragasztva a hálószobákban FŰTÉS, HŰTÉS: padlófűtés az egész épületben, mennyezet hűtés-fűtés a földszinti hálókban és nappaliban, illetve emeleten hálókban HŐTERMELÉS: levegő-víz hőszivattyú termeli a meleg vizet és a hűtéshez a hideg vizet HŐSZIGETELÉS: padló alatt földszinten 12 cm EPS szigetelés, tetőtérben 30 cm kőzetgyapot szigetelés,homlokzaton 15 cm grafitos EPS szigetelés, tető teraszon 15 cm PIR hab szigetelés, vasbeton szerkezetekben 5 cm kiegészítő hőszigetelés BELSŐ FESTÉS: 3 réteg glettelésen diszperziós festés, fehér színben BÁDOGOS SZERKEZETEK: porszórt, horganyzott acél szerkezetek KERÍTÉS: kerítésrendszerek által forgalmazott 3D kerítéspanelek, 40*60 zártszelvényekre erősítve. 1 db 100 cm széles kiskapu és 1 db 350 cm széles tolókapu ( igény esetén 1 db 350 cm széles kétszárnyú kapu ) ELEKTROMOSSÁG: Legrand Valena kapcsolók és dugaljak, 400 V-os csatlakozó a garázsban, lámpatestek EGLO vagy Mentavill SZANITEREK: Alföldi CSAPTELEPEK: Kludi, Mofém, Grohe - KULCSRAKÉSZEN KERÜL ÁTADÁSRA, MÁR CSAK BE KELL BÚTOROZNIA! - AZ ÉPÜLET MEGFELEL A MAI KOR MAGAS ENERGETIKAI ELVÁRÁSÁNAK. - NEMCSAK KÖRNYEZETTUDATOS, DE PÉNZTÁRCA KÍMÉLŐ OTTHONBAN ÉLHET. - MEGKÖZELÍTHETŐSÉGE ÉS INFRASTRUKTÚRÁJA KITŰNŐ. - AZ EGYSZINTES ÉPÜLET TERVEZÉSÉNÉL NAGY KÖRÜLTEKINTÉSSEL VOLT AZ ÉPÍTTETŐ A NAGY TEREKRE, A PRAKTIKUMRA ÉS AZ ÉLHETŐSÉGRE. Az építkezés a vevői foglalózás után kezdődik, így akár még módosítható is az épület. Van lehetőség duplagarázsra vagy a belső falak , elrendezés áttervezésére is az egyéni igényeknek megfelelően.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kert
terasz
hőszigetelt
klíma
redőny

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 70 331 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Beropex Consulting Ingatlaniroda
+36 70 331 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.