Eladó ház Szilvásvárad, Szabadság utca 23. 170 nm
Eladó ház Szilvásvárad, Szabadság utca 23. 170 nm
Eladó ház Szilvásvárad, Szabadság utca 23. 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7656676
Feltöltve: 1 éve

Szilvásvárad eladó családi ház 5+2 fél szobás: 59 millió Ft

59 millió Ft
347 059 Ft/m²
170 m²
Alapterület
250 m²
Telek
5+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 171 233 Ft
Második évtől
233 683 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ez az ingatlan azonnal pénzt termel Önnek! A 170 négyzetméteres ingatlan három külön bejárattal rendelkező lakrésszel rendelkezik. Mindhárom lakrészhez tartozik konyha, wc és fürdőszoba. A felső szint, mely igen dekoratív fa csigalépcsőn közelíthető meg, jelenleg vendégházként üzemel. Helyiségei: két nagy szoba- egyenként 30 négyzetméteresek, egy kis szoba, kb 9 négyzetméteres, nappali, konyha egyben, és kádas fürdőszoba wc-vel. Az új tulajdonosnak - amennyiben folytatni kívánja a szoba kiadást, vagy hosszú távú bérleményként adná ki- semmi dolga nem lesz az engedélyekkel, mivel már minden el van intézve. A berendezés a vételár részét képezi, ezért erre sem lesz Önnek semmi gondja. Szén-monoxid érzékelő és füstérzékelő van felszerelve. A két alsó lakrész egyenként kb 50- 50 négyzetméteresek. Az utca felőli részben egy nagy és egy kis szoba van, mindkettő gerendás mennyezettel rendelkezik. Az udvari részben nappali -mely több funkciós, egy szoba, konyha és kádas fürdőszoba van wc-vel. Az ablakok hőszigetelt műanyagok, a tetőtérben pedig Velux fa ablakok vannak. Az ingatlan gáz konvektorokkal fűthető, kiegészítve elektromos fűtéssel, ám ezen felül mindhárom lakrészben van 1-1 cserépkályha is. Mindhárom fürdőszobában villanybojler és fürdőkád van. A terasz kb 12 négyzetméter. Az udvaron terméskőből épített aknás garázs, valamint egy fatároló van. Szilvásvárad az országban idegenforgalmi szempontból igen előkelő helyet foglal el, köszönhető ez a Szalajka-völgynek, a Fátyol -vízesésnek, az Ősember barlangjának, valamint a világhírű Lipicai ménesnek. A kilátás exkluzív, mondhatni örökpanorámás- az ablakból kitekintve a teljes Bükk vonulata tárul elénk, s mint egy kis gyöngyszem- ragyog fel a fehér, Európában egyedülálló kerektemplom. Az ingatlan megtekinthető előzetes egyeztetés után. Ára 59 000 000 Ft, alkuképes.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
garázs
kert
világos
panoráma
amerikai konyha
étkező
terasz
melléképület
kábeltévé
internet
telefon
bútorozott
beépített konyhabútor
kandalló

Kapcsolatfelvételi adatok

Profilkép
Megellai Katalin
+36 70 379 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Megellai Katalin
+36 70 379 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.