Eladó ház Tiszaföldvár 70 nm
Eladó ház Tiszaföldvár 70 nm
Eladó ház Tiszaföldvár 70 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 6875186
Referenciaszám: 32083
Feltöltve: 6 napja

Tiszaföldvár eladó családi ház 3 szobás: 15,8 millió Ft

15,8 millió Ft
225 714 Ft/m²
70 m²
Alapterület
447 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 45 856 Ft
Második évtől
62 579 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Martfűi CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Tiszaföldvár központi részén elhelyezkedő kertes családi házát! A Tiszaföldvári családi ház főbb jellemzői: - 447 m2-es telken helyezkedik el - tégla alapon vályog építésű, de az ingatlan egy része tégla - a tetőfedés anyaga cserép - a ház nettó alapterülete 70 m2 - előtér, konyhafülke, nappali szoba, 2 szoba és fürdőszoba illemhelyiséggel található az ingatlanban - a kisebb szobában a beton alapon  padlószőnyeg,a nagyobb szobában és  a nappaliban hajópadló a többi helyiségben  járólap burkolat van   - a fűtést gázkonvektorok biztosítják, alternatív fűtési mód: kandalló - az ingatlanhoz tartozik egy hozzáépített melléképület, amelyből a padlásra fel lehet jutni - a melléképület oszlopos, tornácos jellegű, alapterülete 16 m2 - az ingatlan műút mellett található, mégis csendes, nem túl forgalmas helyen - közelben orvosi rendelő, gyógyszertár, buszmegálló, pékség és a Tiszaföldvári Gyógyfürdő is  - az utcán ingyenesen lehet parkolni, de az udvaron is van autó beállási lehetőség. Amennyiben a 155803767 számú Tiszaföldváron lévő kertes családi ház, vagy az irodánk kínálatában lévő bármelyik ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal bármikor! Kollégáim térítésmentes, banksemleges hitelügyintézéssel állnak rendelkezésére! CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 20 440 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Fazekas Marianna
+36 20 440 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.