Eladó ház Veszprémvarsány, Panorámás 215 nm
Eladó ház Veszprémvarsány, Panorámás 215 nm
Eladó ház Veszprémvarsány, Panorámás 215 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7608983
Referenciaszám: M233001
Feltöltve: ma

Veszprémvarsány eladó családi ház 6 szobás: 129,82 millió Ft

129,82 millió Ft
604 037 Ft/m²
215 m²
Alapterület
1260 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 376 768 Ft
Második évtől
514 177 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Veszprémvarsány településen eladásra kínálom ezt a páratlan panorámás környezetben épített kiváló állapotú és adottságokkal rendelkező 215 nm alapterületű családi házat. Az ingatlan 1260 nm részben gyümölcsfákkal telepített, parkosított telken épült 2016-ban a Bakony lankás dombján fekvő, infrastruktúra szempontjából kiemelt településen. Az épület 3 szintes lakóház, jelenleg két generáció lakhatására is alkalmas. Korszerű anyagokból épített, A+ energetikai besorolással rendelkezik. Falazata 38-as Phorotherm tégla, 15 cm szigeteléssel. Nyílászárói hőszigetelt műanyag, részben szúnyoghálóval, alumínium redőnyökkel ellátott ablakok. Az épület alsó szintjén 20 nm-s garázs, kazánház, háztartási helyiség, nagy tároló kapott helyet. Az első szinten a lépcsőházból két különálló lakrész nyílik. Az I. lakás helyiségei: nappali+étkező+ konyha egy légtérben, két külön bejáratú tágas hálószoba, fürdőszoba+WC, közlekedő. A II. lakás helyiségei: közlekedőből nyíló konyha, két nagy méretű hálószoba, fürdőszoba+WC. A parkosított szépen gondozott kerttel két terasz biztosítja a kertkapcsolatot. A lépcsőházból megközelíthető harmadik szinten 38 nm alapterületű galéria került kialakításra. Itt a tetőtérben további helyiségek beépítésére van lehetőség. A lakóhelyiségek burkolata korszerű kerámia járólap és laminált svéd padló. Gépészete a legmodernebb, az épületben 3 fázisú villany vezeték került kiépítésre. A ház fűtését nagy teljesítményű Bosch kondenzációs kazán biztosítja, valamint szintén egy nagy teljesítményű vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll. A beépített, jelenleg kihasználatlan Schiedel kémény lehetőséget biztosít kandalló beépítésére. A hő leadók hideg burkolat alatt padlófűtés, meleg burkolatú helyiségekben radiátorok. A beépített bútorok, konyha korszerű gépekkel és a beépített szekrények az eladási árban vannak. További bútorok, igény szerint külön megállapodással megvásárolhatóak. Az ingatlant különleges adottságai alkalmassá tehetik befektetők számára, turisztika-vendéglátás célú hasznosításra. Nagy belső tereinek köszönhetően, cégek számára oktatási célra, egyéb rendezvények szervezésére is hasznosítható. Nem utolsó sorban meleg otthona lehet több generációs nagy családoknak.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2016
Terasz:
50 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
világos
terasz
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamásiné Hujber Margit Győr Bartók Béla utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 393 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamásiné Hujber Margit Győr Bartók Béla utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 393 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY