Eladó ház Agárd, Gesztenyesor utca 130 nm
Eladó ház Agárd, Gesztenyesor utca 130 nm
Eladó ház Agárd, Gesztenyesor utca 130 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7712460
Referenciaszám: 53-1396
Feltöltve: 8 napja

Agárd eladó ikerház 4+1 fél szobás: 108,2 millió Ft

108,2 millió Ft
832 308 Ft/m²
130 m²
Alapterület
870 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 314 024 Ft
Második évtől
428 551 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Agárd kertvárosi részében két szintes családi ( iker ) ház, önálló 870 m2 -es összközműves telekkel eladó ! Kiváló lehetőség nagy családosoknak, két generáció részére is kiválóan alkalmas. A kert fáival, bokraival, gyermek birodalmával csodás környezetet biztosít. A két szinten előszoba, tágas nappali, 3 és fél hálószoba , két fürdőszoba, konyha étkezővel , kamra, közlekedők helyezkednek el. Az emeleti két szobákhoz nagy erkély kapcsolódik. A nappaliból és a konyhából a fedett teraszra jutunk. A teraszról szerszámos kamra nyílik. A lakás és a szükséges helyiségek bruttó alapterülete 282,32 m2. A pince kazánház, tároló a belső lépcsőn át közelíthető meg. Garázs és külön álló műhely is a rendelkezésre áll. A nyílászárók fából készültek. A földszinten zuhanyzós, az emeleten kádas fürdőszoba található. A földszinti falazat tömör kisméretű 38 cm-es tégla, az emeleti falak anyaga részben kerámia tégla. A földszint felett kazettás monolit vasbeton födém készült. A belső vakolat perlit hőszigetelő anyagú. 2000.évben felújításkor vörösréz csőrendszer és új burkolatok kerültek a házba. Az épület központi fűtése fa-elgázosító kazánnal üzemel. A nappaliban kandalló működik. Az épület külső burkolata felújításra szorul. A telken nagy hozamú fúrt kút biztosítja a kert gondozását. Boltok, iskola, óvoda, egészségügy elérhető közelségben. Agárd Vasútállomás 1,1 km autóval 3 perc. Gyalogosan 12 perc. A főútvonal 900 m. Kerékpárút, autóbusz megálló Székesfehérvár és Budapest irányába. Az ingatlan alku képes. A tulajdonosok 6 hónapos kiköltözési időt tudnak vállalni.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1978
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
garázs
kamra
erkély
terasz
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fejes Edith Balla Ingatlan - Székesfehérvár és Velencei-tó környékére Az iroda összes hirdetése
+36 70 362 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fejes Edith Balla Ingatlan - Székesfehérvár és Velencei-tó környékére Az iroda összes hirdetése
+36 70 362 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY