Eladó ház Üröm 150 nm
Eladó ház Üröm 150 nm
Eladó ház Üröm 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7427811
Referenciaszám: 213305016
Feltöltve: 8 napja

Üröm eladó ikerház 5 szobás: 219 millió Ft

219 millió Ft
1 460 000 Ft/m²
150 m²
Alapterület
450 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 635 594 Ft
Második évtől
867 399 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ Ürömön a Völgyliget lakópark egyik legszebb PANORÁMÁS telkére épült LUXUS ikerház! Az ingatlan 150 nm-es, 2 szintes nappali plusz 4 hálószobás, garázsos, nagy PANORÁMA teraszos és emeleti  erkélyekkel ellátott. Hőszivattyú, dupla szigetelés így a REZSI nagyon ALACSONY! A kivitelező gondosan ügyelt a részletekre mellyel a lakók kényelme teljes lehet! A ház OKOSOTTHON, minden telefonról irányítható táv vezérléssel, akár külföldről is! Hőszivattyú padló fűtéssel, központi szellőztető rendszer, központi porszívó, riasztórendszer is beépítésre került. A földszinten található  egy amerikai konyhás nappali, kamrával mosókonyhával, étkező és egy vendégszoba , fürdő és wc, illetve a garázs ahonnan közvetlen bejárás van az előszobába. Az emeleten 3 hálószoba, melyek erkéllyel kapcsolódnak, a szülői háló külön fürdővel és wc-vel lett kialakítva, ezen felül az emeleten még egy fürdőszoba is van. A vételár a magas minőségű konyhabútort is tartalmazza, plusz a ház adott területein beépített bútorok is megtalálhatóak. Az ikerházak a garázsoknál találkoznak, szinteltolással épültek ezért akár teljesen külön kezelhetőek, intim területekkel kialakítva! Műszaki tartalom, extrák: - VERA SMART programozható, telefonról vezérelhető rendszer - PLUG-IN LABARO szellőztető berendezés, szobánkénti kiállással - ujjlenyomat olvasós beléptető rendszer - video kaputelefon - elektromos alumínium redőny - elektromos kapu, garázskapu - riasztórendszer, kamerarendszer - 12 kW napelem  előkészítése - központi porszívó - elektromos hőszivattyú - klímakiállás - padlófűtés - a garázsokban elektromos autóhoz kiépített töltőállomás készülékkel / 3*16A/ - Pelgrim kerámia lapok - Grohe csaptelepek - 22 cm-es szigetelés a külső falakon Amennyiben felkeltette az érdeklődését, várom a hívását! Látogasson el irodánk weboldalára hasonló ingatlan kínálatunkért!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2021
Energetikai besorolás:
AA+ (2016-2023-as besorolás)
Napelem:
Van
villany
víz
csatorna
garázs
panoráma
terasz
internet
gépesített
vízórás
hőszigetelt
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Beáta Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 678 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Beáta Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 678 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY