Eladó ház Veszprém 100 nm
Eladó ház Veszprém 100 nm
Eladó ház Veszprém 100 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7355918
Referenciaszám: 284429
Feltöltve: 8 napja

Veszprém eladó ikerház 2+2 fél szobás: 130 millió Ft

130 millió Ft
1 300 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
900 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 377 293 Ft
Második évtől
514 894 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fontos Önnek az alacsony fentarthatóság, a minőség, a friss levegő, a természet közelsége? Új építésű, Bakonyi panorámás, rezsibarát, prémium kategóriás, egyedileg tervezett, igényes, remek adottságokkal, praktikus elrendezéssel kínálunk megvételre kétlakásos lakóépületet . Az ár lakásonként értendő. A lakóépület Veszprémtől 5km-re Gyulafirátót folyamatosan épülő új családi házas részén, csendes, nyugodt környezetben található. Földszintes, magas műszaki tartalommal  és a legmodernebb anyagok felhasználásával épül. A tető alacsony hajlásszögű Prefa lemez fedéssel készül, továbbá Velux síküveg és fénycsatorna kiegészítéssel, mely nagyszerű megvilágítást ad a nappalinak, konyhának, fürdőnek, közlekedőnek és a fedett terasznak egyaránt. A tágas, központi élettér 42 m2-en amerikai konyhás nappaliként jelenik meg, továbbá 3 külön nyíló hálószoba biztosítja a család számára a privát szférát. A fürdőszoba igény esetén kád vagy zuhanyzó, wc kialakítással lehetséges, illetve külön wc is megtalálható. A lakás a korszerű, hő-és hangszigetelt, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt nagyméretű nyílászáróknak köszönhetően egész nap világos és napfényes.  Hőszivattyús fűtése  padló és mennyezeti kialakítással, hűtő-fűtő funkciót tökéletesen ellátja. Kandalló vagy cserépkályha beépítésének lehetősége adott. Inverteres klíma, riasztó és napelem kiépítése biztosított. A lakásból kilépve egy 66 m2-es fedett fa burkolatú, kertkapcsolatos teraszon kapcsolódhatunk ki, mely alkalmas családi vagy baráti összejövetelekre egyaránt.  Mindkét lakáshoz két autó parkolására van lehetőség. Az utcában modern közvilágítás került kiépítésre , az áramvezetéket a földben helyezték el, ezáltal nem rontva az utcaképet. Ajánlom mindazoknak, akiknek fontos a friss levegő,szeretnek madár csicsergésre ébredni, mindezt mégis közel a városhoz csendes, nyugodt, kertvárosias környezetben minőségi, rezsibarát otthonban élvezhetik. További kérdéssel hívjon bizalommal!   Dream-Ing, Álomból Otthont !

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Eckert Eleonóra Dream-Ing Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 140 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Eckert Eleonóra Dream-Ing Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 140 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY