Eladó telek Lácacséke 12 nm
Eladó telek Lácacséke 12 nm
Nem található kép
Hirdetéskód: 7589535
Referenciaszám: TK047757
Feltöltve: 6 napja

Lácacséke eladó külterületi telek 12 m² telekterületű: 800 ezer Ft

800 ezer Ft
66 667 Ft/m²
12 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lácacsékén  54nm-es külterületi telek eladó!A telek erdő, legelő besorolásba tartozik, 3, 5 osztályozású. A telek a fő úttól párszáz méterre könnyen megközelíthető .FekvéseA Bodrogköz magyarországi részének keleti részén helyezkedik el, nem messze a szlovák határtól; Miskolctól közúton mintegy 120 kilométerre keletre fekszik.A környező települések közül Semjéntől 3, Dámóctól 4, Kisrozvágytól 5, Ricsétől mintegy 7 kilométer távolság választja el, az országhatár szlovák oldalán a legközelebbi község Perbenyik (Pribeník). A legközelebbi város a szintén Szlovákia területén fekvő Királyhelmec (Kráľovský Chlmec).MegközelítéseCsak közúton közelíthető meg, Pácin és Zemplénagárd felől egyaránt a 3807-es úton; ez Lácán és Csékén os keresztülvezet. Monyha, mely zsákfalunak tekinthető, közúton csak Láca központja felől érhető el, a 38 121-es számú mellékúton.Bővebb információért keressenek bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
bútorozatlan

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 30 375 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Mike Mariann
+36 30 375 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.