Eladó ház Gánt 96 nm
Eladó ház Gánt 96 nm
Eladó ház Gánt 96 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7354114
Referenciaszám: HZ028583
Feltöltve: 8 napja

Gánt eladó kúria 3 szobás: 107,9 millió Ft

107,9 millió Ft
1 123 958 Ft/m²
96 m²
Alapterület
1441 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 313 153 Ft
Második évtől
427 362 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pihenés, feltöltődés, alkotás, meditáció....esetleg életvitelszerű lakhatás! Válassza ki Ön, hogy mire is használná ezt a rendkívül különleges, önfentartó ingatlant!A Vértesi Naturpark szívében, Kőhányáspusztán található lakóház 1999-ben épült, hagyományos stílusban. A 96 nm lakótéren kívül az épülethez tartozik egy vendég lakrész, műhely alkotó kedvű művészeknek, boltíves kő pince, tűzifa tároló, gépkocsi beálló, téliesített fürdőház és egy hatalmas fedett terasz a nyáresti beszélgetésekhez. A ház gerendázata, burkolata vörös- fenyőből készült, ami ontja magából a melegséget, egyszerűséget. Szinte bent is a természetben érezheti magát! A kertben 22 éves fák kellemes erdei környezetet és tiszta levegőt biztosítanak. Az ingatlan saját házi vízművel rendelkezik, fűtése pedig 3 db nagyméretű cserépkályhával megoldott. Az ingatlan napelemrendszerrel történő korszerűsítése elkezdődött. Tehát, így semmilyen rezsi szolgáltatásért nem kell fizetni!. Gondos gazda módjára az ingatlant megálmodó tulajdonos teljes működési dokumentációval adja át az ingatlant. Birtokba adás teljes bútorzattal történik.Itt a csendet mobiltelefon hangja nem zavarja meg....nincs térerő, de optikai kábelen internet, tv, telefon elérhető.Érezte valaha is, hogy csak csendben szeretne maradni, csendet szeretne maga körül? Íme a lehetőség!Várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Kúria
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1999
Erkély:
39 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Polhammer Angéla Duna House - Székesfehérvár, Távirda Az iroda összes hirdetése
+36 20 267 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Polhammer Angéla Duna House - Székesfehérvár, Távirda Az iroda összes hirdetése
+36 20 267 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY