Eladó lakás Balatonföldvár 80 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7700638
Referenciaszám: 162254
Feltöltve: ma

Eladó 3 szobás társasházi lakás 72 millió Ft értékben Balatonföldváron - Balatoni luxus és nyugalom lakóparkban

Balatonföldvár
72 millió Ft
455 697 Ft/m²
80 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 208 962 Ft
Második évtől
285 172 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda kínálatában eladó a #162254 hivatkozási számú balatonföldvári társasházi lakás. Nyaralónak, vagy állandó lakhatásra is kíválóan alkalmas lakást mutatok most be Önöknek! Itt a vége! Ne szalaszd el   2023.december 31-el megszűnnek vagy módosulnak a most érvényben lévő otthonteremtési kedvezmények  Ha te sem szeretnél lemaradni az Újépítésű lakásvásárláshoz kapcsolódó kedvezményekről, akkor hívj és találunk Neked valót! Amit IDÉN még igénybe tudsz venni:   ÚJÉPÍTÉSŰ CSOK+ ÁLLAMILAG TÁMOGATOTT HITEL  3GYERMEK ->->10+15M Ft!!! -5%-os ÁFA visszaigénylés+ illetékmentesség!! 2GYERMEK - ->2,6+10M Ft!! -5%-os ÁFA visszaigénylés+ illetékmentesség!! 1GYERMEK ->-> 600.E Ft -5%-os ÁFA visszaigénylés+ illetékmentesség!! Hívj a részletekért! További tájékoztató a társasházi lakásról: - Közel a Balatonhoz, de távol a nyüzsgéstől, viszont gyalogosan megközelíthető pár perc alatt a strand, posta, gyógyszertár, üzlet, önkormányzat, stb!  - Csend, madárcsicsergés, dimbek-dombok, Völgyhíd látványa! - Teljes mértékben a luxust, az egyediséget képviseli! - Kis lakásszámú épületek, társasházi minősítésben, önálló HRSZ, albetétesítés! - Csok, hitel, ÁFA visszaigénylési lehetőség! - AA+ távolról vezérelhető okosotthon! Hőszivíttyú, mennyezeti hűtés, padló fűtés, elektromos redőnyök, stb.. Legyen az Önöké! Másra vágynak? Önálló családi házra, vagy szeretnének dupla egységest építeni, telket keresnek hozzá? Ezen a területen erre is van lehetőség!   Több méretű/árfekvésű lakás van a kínálatunkban, így a további részletekért érdeklődjön telefonon! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó balatonföldvári társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #162254 Az Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Átlagos
Építés éve:
2023
Tervezett átadás:
2023. július
Energetikai besorolás:
A+

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 20 414 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Nyitrai Gabriella
+36 20 414 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok