Eladó lakás Budapest X. kerület 77 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7297827
Referenciaszám: BG-A102
Frissítve: 11 hónapja

Eladó 4 szobás téglalakás 74,91 millió Ft értékben Budapest X. kerületben - BALANCE GARDEN lakóparkban

Budapest X. kerület
74,91 millió Ft
972 857 Ft/m²
77 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 408 Ft
Második évtől
296 698 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fizetési ütemezés: A feltüntetett ár tartalmazza a beépített elektromos redőnyt és a telepített légkondicionálót. Feltűntetett kedvezményes áraink készültségi szinthez igazodó, 70-20-10%-os fizetési ütemezésre értendők, 2022.02.28-ig történő szerződéskötés esetén érvényesek. Amennyiben az önerőn kívül egyéb forrásokat is igénybe kívánnak venni, az ahhoz a konstrukcióhoz tartozó lakásárakról és feltételekről értékesítő kollégáink adnak tájékoztatást. A Balance Garden Budapest X. kerületében, az Üllői úttal párhuzamos csendes mellékutcában épülő, három lépcsőházas, összesen 298 lakásos társasházfejlesztés. Az egyedi kialakítású, 7 emeletes épület különlegessége, hogy a földszinti részen három külön építményből áll, melyek az első és a második emeleti szinten összeépülnek, majd a harmadik emelettől ismét különálló tornyokká válnak. A harmadik emeletnél két tetőkert is kialakításra kerül az átkötő részek tetején, valamint az épületek tetejére is zöldtetőt tervezünk. A Balance Garden, szakítva a hagyományokkal, az új városi trendeket követi. A lakóparkot a tökéletes harmónia és egyensúly jegyében hívtuk életre, ahol a lakók könnyedén és gyorsan elérik a város lüktető világát, ugyanakkor csendes, pihentető otthonaikban nyugalomra találnak. A társasház minden lakása erkélyes vagy teraszos, klímaberendezéssel ellátott, a mérhető fűtést és melegvizet a FŐTÁV szolgáltatja. A műanyag 3 rétegű, hőszigetelt üvegezésű nyílászárókat elektromos redőnyökkel láttuk el, valamint minden lakás burkolt, festett állapotban, szaniterekkel felszerelten kerül átadásra a lakók részére. A földszinten a parkosított belső zöld területre néző kilátással és közvetlen kertkapcsolattal 23 lakás kap helyet. A parkolást a földszinten (fedetlen) 42 felszíni parkoló, valamint a társasház -1 szintjén kialakított, 257 beálló az egyszintes mélygarázs biztosítja, közülük 40 e-töltő kialakítására alkalmas módon kerül megépítésre. Az ingatlan saját kertrésze egy könnyen fenntartható, többszintes zöld környezetben épül meg, ahol egyedülálló módon, minden korosztály számára megfelelő szabadidős tevékenységek végzésére alkalmas eszközök is megtalálhatók lesznek például tollaslabda-pálya, a kisgyermekeknek ügyességi eszközök, valamint street workout-eszközök a felnőttek számára. A sportolni vágyóknak a közeli Népliget további lehetőségeket nyújt. A Balance Garden megközelíthetőség és közlekedési infrastruktúra tekintetében is ideális, az M3-as metró több állomása, valamint buszok- és villamosmegállók is sétatávolságra találhatók. A pezsgő belváros is pár perc alatt elérhető, de ha közeli bevásárlás és ügyintézés mellett döntenének a Balance Garden lakói, egy metrómegállónyi távolságban érhető el a Shopmark bevásárlóközpont is. Emellett a közelben egyaránt megtalálhatók oktatási intézmények, valamint egészségügyi létesítmények is.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
9
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2022
Tervezett átadás:
2023. 3. negyedév
Energetikai besorolás:
BB (2016-2023-as besorolás)
villany
víz
csatorna
összkomfortos
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
erkély
kábeltévé
internet
telefon
bútorozatlan
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
lift
kaputelefon
klíma
redőny

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 70 464 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Balance Garden
+36 70 464 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok