Eladó lakás Budapest XI. kerület, Gazdagrét, Nevegy utca 83 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Gazdagrét, Nevegy utca 83 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Gazdagrét, Nevegy utca 83 nm
+26 fotó
Hirdetéskód: 7357693
Referenciaszám: 2022-112
Frissítve: 11 hónapja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 2+2 fél szobás: 107,9 millió Ft

107,9 millió Ft
1 300 000 Ft/m²
83 m²
Alapterület
2+2 fél szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 313 153 Ft
Második évtől
427 362 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
››› AZ ÁR ALKUKÉPES, TEGYEN AJÁNLATOT! ‹‹‹ Gazdagrét lábánál, csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában hatlakásos társasház második emeletén eladó egy újszerű, kifogástalan állapotban lévő, átgondolt alaprajzzal és terület beosztással megépült lakás. A lakás erkélyéről és ablakaiból csodálatos panoráma nyílik a Széchenyi hegyre, a Sas-hegyre, és a Gellért hegyre. A kilátást a már beépült környezetben sem fák, sem épületek nem zavarják, így a lenyűgöző látvány zavartalanul élvezhető. A LAKÁS HELYISÉGEI 22,9 m2 nappali 14,9 m2 szoba 14,6 m2 szoba 13,2 m2 szoba 15,4 m2 konyha 6,7 m2 fürdőszoba 11,2 m2 közlekedő 1,4 m2 WC A lakás alapterülete összesen 100 m2, a döntött falak figyelembevételével a hasznos alapterület 83 m2. A lakás belmagassága 2,9 méter. MŰSZAKI TARTALOM A ház 2004-ben épült és azóta folyamatosan karban van tartva. A lakás minden időjárási körülményben kimondottan világos mivel két oldalról kapja a fényt a nagy üveg felületeken és Velux ablakokon keresztül. A nyári melegben a hűtésről 4 db split klíma gondoskodik, így kellemes hőmérséklet van a meleg napokon. A fűtést gáz cirko biztosítja a helyiségekben elhelyezett radiátorokkal. A lakás közösköltsége tartalmazza a víz és csatorna díját, a ház kertjét gondozó kertész munkadíját, a lépcsőház és a garázs takarítását, a szemétszállítást és a közösképviselő díját. A társasház elfogadott egy napelempark telepítését a kertbe, ami a lakók áramfelhasználási igényét fogja kiszolgálni, így elektromos autó töltését is saját forrásból lehet majd megoldani. A ház teremgarázsához vezető enyhén lejtős út fűtött, ezért bármely évszakban csúszásmentesen lehet rajta közlekedni. A lakás elhelyezkedéséből adódóan közel van az M1-M7 autópálya Budapest ki-/bevezető szakaszához, az M4 metróvonal kelenföldi végállomásához. Pár perc sétával elérhető a Gazdagréten közlekedő összes buszjárat megállója: 153, 154, 139, 908-as éjszakai járat. A lakástól 8 perc séta távolságra van az Eleven Center bevásárló központ, ahol Spar szupermarket, DM, bankfiókok, posta, gyógyszertár, éttermek, kávézók találhatóak. A lakáshoz tartozik kettő gépkocsi beálló a teremgarázsban, melynek ára 8.000.000 Ft / beálló. Szintén a lakáshoz tartozik egy tároló a garázsszinten, melynek ára 6.000.000 Ft. A gépkocsibeálló helyek és a tároló ára nincs benne a feltüntetett vételárban, és kötelező őket a lakással együtt megvásárolni. A lakást előre egyeztetett időpontban, akár hétvégén is meg lehet tekinteni. Az alaprajz tájékoztató jellegű. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint ingatlan ügyekre szakosodott ügyvéd közreműködését tudjuk biztosítani.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
fűtött garázs
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
panoráma
erkély
internet
telefon
beépített konyhabútor
beépített szekrény
hőszigetelt
kaputelefon
klíma
parkettás

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 20 968 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
zambo. real estate
+36 20 968 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.