Eladó lakás Budapest XI. kerület, Szerenád u. 50 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Szerenád u. 50 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Szerenád u. 50 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7347046
Referenciaszám: 1271
Feltöltve: 7 napja

Eladó 2 szobás téglalakás 97,57 millió Ft értékben Budapest XI. kerületben - Budai Walzer lakóparkban

Budapest XI. kerület, Szerenád u.
97,57 millió Ft
1 951 304 Ft/m²
50 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 283 159 Ft
Második évtől
386 429 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeretnél egy olyan lakást, mely a nyugalom szigete a pörgős hétköznapokban? Melynek minden négyzetmétere a te ízlésedet tükrözi, a te kényelmedet szolgálja és a te boldogságodat jelenti? A Budai Walzer lakópark kiváló elrendezésű, erkélyes vagy kertkapcsolatos lakásai között szerintünk egy pillanat alatt megtalálod a kedvencedet! Ráadásul nálunk nemcsak egy testhez álló, minőségi kivitelezésű lakásra, hanem egy összetartó lakóközösségre, sőt új barátokra is találhatsz. A Budai Walzer alatt teremgarázs húzódik, extra tárolóhelyiségekkel, hogy minden, számodra fontos és értékes felszerelést (szerszámokat, kerékpárokat, sporteszközöket) biztonságban elhelyezhess. Élj harmóniában önmagaddal és a természettel! A lakópark épületei egy gépjárműforgalom elől elzárt, csodaszép, közösségi terekkel, sportpályákkal tarkított parkban kapnak helyet, mely minden évszakban sétára csábít, a közeli Duna-partról nem is beszélve. Ha a lakás nyugalmában szeretnéd élvezni a napsugarak simogatását, akkor telepedj ki az erkélyre! Ideális hely a reggeli kávé elfogyasztásához, a barátok, családtagok megvendégeléséhez, relaxáláshoz, tanuláshoz, sőt, még akár a home office-t is kiköltöztetheted, ha a természet közelsége, a madárcsicsergés és a lágy szellő inspirálnak a munkában. Elkötelezettek vagyunk egy fenntartható jövő építésében, így minden lakásunk BB energetikai tanúsítvánnyal rendelkezik. Budai Walzer ‒ a város szerelmeseinek A szórakozási lehetőségek szinte házhoz jönnek, a 11. kerület és a szomszédos városrészek kulturális intézményei (Tüske Csarnok, MÜPA, Nemzeti Színház, Bálna) a kikapcsolódás fellegvárai. Ám ha történetesen vásárolni támad kedved, akkor sem kell messzire menned! A közeli üzletekben, a szomszédos bevásárlóközpontban (Etele Plaza, Újbuda Center, Savoya Park, Campona, Allee) vagy a könnyen megközelíthető, kedvelt budaörsi áruházakban megtalálsz mindent, mi szem-szájnak ingere. Ahol megszűnnek a távolságok... Ha útnak indulnál, autóval, kerékpárral vagy gyalogszerrel is megteheted, hisz közel a busz, a villamos, a 4-es metró. Ha a városon kívül töltenéd a szabadidődet, akkor a sztrádák (M0, M1, M7) vagy a Kelenföldi vasútállomás és buszpályaudvar felé vedd az irányt! A főváros legvonzóbb kerületében épülő Budai Walzer lakóparkban a bevásárlási lehetőségek, a kulturális és sportközpontok, a szórakozási lehetőségek, valamint a közlekedési infrastruktúra rohamos fejlődése következtében egy élményekkel teli életre rendezkedhetsz be. További részletekért látogass el a www.budaiwalzer.hu honlapra vagy hívd értékesítőinket. Budai Walzer. Mestermű, melyet a természet komponált tökéletesre.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
BB (2016-2023-as besorolás)

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 70 464 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Darwish Emese
+36 70 464 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok