Eladó lakás Budapest XI. kerület, Szerenád u. 56 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Szerenád u. 56 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Szerenád u. 56 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7347067
Referenciaszám: 1313
Feltöltve: 5 napja

Eladó 3 szobás téglalakás 97,3 millió Ft értékben Budapest XI. kerületben - Budai Walzer lakóparkban

Budapest XI. kerület, Szerenád u.
97,3 millió Ft
1 737 562 Ft/m²
56 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
6. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 282 399 Ft
Második évtől
385 392 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Budai Walzer egyik lakását neked építjük! Olyan otthonról álmodsz, mely végre nem a kompromisszumokról szól? Ahol minden a Te igényeid és stílusod szerint kerül kialakításra? Ahonnan jó érzés reggelente útnak indulni és ahová boldogító hazatérni? Amelyben hosszú távon is fantáziát látsz? A nappali plusz két hálószobás megoldás számtalan lehetőséget rejt, attól függően, hogyan alakul az életed. Ami az egyik pillanatban dolgozószoba, az a másikban nyugodtan lehet gardrób-, vendég-, játszó- vagy gyerekszoba. Válaszd ki a számodra legszimpatikusabb elrendezést, tájolást, emeletet, és kezdj el képzeletben berendezkedni. Az erkélyt vagy - földszinti lakás esetén - a kertkapcsolatot se hagyd figyelmen kívül! Elkötelezettek vagyunk egy fenntartható jövő építésében, így minden lakásunk BB energetikai tanúsítvánnyal rendelkezik. Élvezd a város lüktetését ‒ nyugodt körülmények között! A parkosított környezetű Budai Walzer alatt teremgarázs húzódik, extra tárolóhelyiségekkel, hogy minden, számodra fontos és értékes felszerelést (szerszámokat, kerékpárokat, sporteszközöket) biztonságban elhelyezhess. Ha útnak indulnál, mert a város kínálta szórakozási lehetőségeknek se szeri, se száma, megteheted autóval, kerékpárral vagy gyalogszerrel is, hisz közel a busz, a villamos, a 4-es metró. Ha a városon kívül töltenéd a szabadidődet, akkor a sztrádák (M0, M1, M7) vagy a Kelenföldi vasútállomás és buszpályaudvar felé vedd az irányt! Mindent a gyerekekért! Az épületek egy gépjárműforgalom elől elzárt, sétautakkal és közösségi terekkel tarkított parkban kapnak helyet, ahol a gyerekek szórakozásáról játszóterekkel és sportpályákkal, az anyukák pihenéséről árnyas padokkal gondoskodunk. Ez a nyugodt, biztonságos környezet ideális ahhoz, hogy mozogjunk egyet a friss levegőn vagy a kicsik kerékpárra, rollerre pattanjanak. A környék hosszú sétákra csábít, nem beszélve a hangulatos Duna-partról. Az itt cseperedő gyerekeket a kerület jó nevű óvodái, állami-, alternatív- és szakiskolái várják. Ez a tény, valamint az egyetemek közelsége (ELTE, BME, Corvinus, SOTE, Ludovika Campus stb.) hosszú távon biztosítja a családok nyugalmát, hiszen így sem a fiataloknak, sem a szülőknek nem kell több órás utazásokat vagy kitérőket belekalkulálniuk a hétköznapjaikba. Tervezz hosszú távra! A főváros legvonzóbb kerületében épülő Budai Walzer lakóparkban az oktatási intézmények, bevásárlási lehetőségek, kulturális és sportközpontok, szórakozási lehetőségek, valamint a közlekedési és egészségügyi infrastruktúra rohamos fejlődése következtében egy élményekkel teli, nyugodt életre rendezkedhetsz be, és megtalálod azt a harmóniát, amiről a városban nem is álmodtál. További részletekért látogass el a www.budaiwalzer.hu honlapra vagy hívd értékesítőinket. Budai Walzer. Mestermű, melyet a természet komponált tökéletesre.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
BB (2016-2023-as besorolás)

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 70 464 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Darwish Emese
+36 70 464 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok