Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld, Dévai utca 52 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld, Dévai utca 52 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld, Dévai utca 52 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7431831
Referenciaszám: L609
Frissítve: 2 hónapja

Eladó 3 szobás téglalakás 98,7 millió Ft értékben Budapest XIII. kerületben - DÉVAI 14 lakóparkban

Budapest XIII. kerület, Angyalföld, Dévai utca
98,7 millió Ft
1 898 077 Ft/m²
52 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
6. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 286 453 Ft
Második évtől
390 924 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Nyugatitól csak néhány percre, unikális épületben, hőszivattyús rezsibarát lakás eladó közvetlenül a fejlesztőtől. A lakás egy kompakt, jól berendezhető stúdió lakás, kényelmes méretű terasszal, nagyméretű nyílászárókkal egy új építésű, modern társasházban, melynek a tervezett átadási dátuma 2025 év vége. UNIKÁLIS ÉPÜLET: Az épület különleges, ívelt homlokzati vonalvezetése mellett a mindkét épületszárnyba integrált nagyméretű átriumnak köszönhetően nagyvonalú, elegáns belső terekkel is rendelkezik. A belső átriumoknak köszönhetően minden lakás természetes fénynél megközelíthető. Az impozáns megérkezési térben egy 24 órás recepció gondoskodik majd a lakók biztonságáról és kényelméről. MODERN MŰSZAKI TARTALOM: Az unikális megjelenés mellet az épület a legmodernebb műszaki tartalommal kerül kivitelezésre, ezzel biztosítva az alacsony üzemeltetési költségeket és a környezetbarát fenntarthatóságot. A lakásokban, - melyeket kulcsrakész állapotban adunk át, - mennyezetbe integrált Hűtő- Fűtő rendszer építünk ki alapáron, így Önnek külön klímaegységet már nem kell telepítenie, illetve a megszokottól eltérően a fűtőtestek sem foglalnak felesleges helyet a szobákban. A felület-fűtés, illetve -hűtés további előnye, hogy mind a nyári melegben, mind pedig a téli időszakban kellemesebb hőérzetet biztosít a lakóknak a hagyományos megoldásokhoz képest. LOKÁCIÓ: A Pesti Ház - Dévai 14 projekt, melyben a hirdetésben szereplő lakás is található, Budapest szívében a tervezett Nyugati városközpont közvetlen szomszédságában épül, a Dévai u. 14. szám alatt. Az épülettől néhány perc alatt elérhető a Kassák Lajos park, a Lehel téri piac, ésvagy éppen a WestEnd bevásárlóközpont. Az épületben 195 lakás 3 üzlethelyiség, illetve 3 irodahelyiség kialakítása valósul meg a hozzátartozó teremgarázsban lévő parkolóhelyekkel, illetve tárolóhelyiségekkel együtt. A megjelölt vételár a garázs és a tároló árát, illetve a rajzon szereplő bútorokat, így a konyhabútort NEM tartalmazza, ugyanakkor az ügyvédi munkadíj a vételár részét képezi. Az épület a Pesti Házak Zrt fejlesztésében valósul meg. A Vállalat 2003 óta aktív a Budapesti lakóingatlan piacon, így komoly tapasztalatokkal és stabil háttérrel rendelkezik a társasház megvalósításához.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
8
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2025
Tervezett átadás:
2025. 4. negyedév
Energetikai besorolás:
AA+ (2016-2023-as besorolás)

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 70 464 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Pesti Házak Zrt. - Dévai 14
+36 70 464 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok