Eladó telek Vajta 9942 nm
Eladó telek Vajta 9942 nm
Eladó telek Vajta 9942 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7507785
Referenciaszám: TK019311
Feltöltve: 5 napja

Vajta eladó üdülőtelek 9942 m² telekterületű: 25 millió Ft

25 millió Ft
2 515 Ft/m²
9942 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 73 613 Ft
Második évtől
99 769 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Magánszemélyek és Befektetők figyelem! Remek lehetőség Vajtán!Vajtán 9942 nm-es üdülő övezeti telek eladó!A telek beépíthetőségé 20%, legnagyobb megengedett épületmagasság 6m, beépítési mód szabadon álló.A telek kiválóan alkalmas befektetőknek is akár üdülő, nyugdíjas otthon, öregek otthona és egyéb helyek kialakítására.A közműveket a szomszédos utcából (Alkotmány utcából) lehet bevezetni.A csendes, nyugodt környezetnek köszönhetően ideális pihenésre alkalmas építmények kialakítására is.Vajta különleges értéke a vonzó környezetben fekvő, ásványi anyagokban gazdag hévízfürdő. A hajdúszoboszlói és a sárvári vízhez hasonlítható termálvíz sótartalma literenként 1.8 gramm. A gyógykezelés ivókúrával is kiegészíthető. A legújabban feltárt kútja 67,5 celsius fokos hévizet ad, mely a hazánkban található valamennyi termálvíznél nagyobb arányban tartalmaz jodidot és fluoridot, sótartalma pedig literenként eléri a 18 ezer milligrammot. A fürdő minden év május végétől-szeptember elejéig tart nyitva!Fejér megye és az egész Közép-Dunántúl legdélebbi települése, Cecétől délre helyezkedik el.A környező települések közül Bikács 5,5, Cece 6,5, Németkér 7, Simontornya 13, Sárbogárd pedig 16 kilométer távolságra található Vajtától.Gépjárművel legegyszerűbben a 63-as főúton lehet megközelíteni, akár Székesfehérvár, akár Szekszárd irányából, de mellékút köti össze az 5 kilométerre fekvő Pálfával is (6311-es út), illetve földúton Németkér irányából is elérhető.Vonattal a MÁV 46-os számú Sárbogárd–Bátaszék-vasútvonalán érhető el. Vajta vasútállomás Cece vasútállomás és Nagydorog vasútállomás között található, közúti megközelítését a 6311-es útból kiágazó 63 311-es számú mellékút biztosítja.Bővebb információért és személyes megtekintés miatt keressenek bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Üdülőtelek
bútorozatlan

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 30 375 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Mike Mariann
+36 30 375 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.