Eladó ház Gyugy 700 nm
Eladó ház Gyugy 700 nm
Eladó ház Gyugy 700 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7424782
Referenciaszám: 183200185
Feltöltve: 8 napja

Gyugy eladó villa, kastély: 280 millió Ft

280 millió Ft
400 000 Ft/m²
700 m²
Alapterület
102055 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 812 631 Ft
Második évtől
1 109 003 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Somogy megyében, a Balatonboglárhoz közeli Gyugyon egy felújítás alatt álló Kacskovics-kastély!  A község határában, a XIX. században domboldalra épített kastélyt jelenlegi tulajdonosa elkezdte felújítani, de a befejezés már az új tulajdonosra vár.  A kastélyon kívül még több épület is szerepel a térképszelvényen, aminek nagyrésze még a valóságban is megtalálható. Van egy óriási pince is, ami akár (lovagi)étteremnek vagy borászati célokra kiválóan alkalmas. A hatalmas, több, mint 10 hektáros területen annak idején tartottak haszonállatokat és lovarda is volt. Méretéből és a területen lévő több építménynek köszönhetően rengeteg lehetőséget rejt magában ez a kizárólag az irodánk kínálatában szereplő ajánlat. Kialakítható egy gyönyörű magánbirtok, szálláshely étteremmel, öregek otthona, csak a képzelet szab határt.   Gyugy már az avar korban is település volt. Ennek tanúja a Kossuth utcában talált avar kori temető. A honfoglalást követően, a tatárjárás után 1238-ban a Bő nemzetség Izsép tagja szerezte birtokul a vidéket. A honfoglaláskor és az azt követő évszázadokban hatalmas dióerdők voltak a vidéken. Elterjedt vélekedés, hogy honfoglaló őseink a diófát „gyugy”-nak hívták, és a település neve ezt a szót őrzi. A katolikus templom 900 éves, az Árpád-korban épült, romanikus stílusban. A „Gyugynak harangot hozott a víz” legenda miatt lett Gyugy búcsújáró hely.   Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kastély, keressen elérhetőségeimen a bővebb információkért illetve egyeztessünk időpontot a megtekintésére!

Tulajdonságok

Típus:
Villa, kastély
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
ipari áram
komfortos
kocsibeálló
panoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bári Péter Inmove Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 905 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bári Péter Inmove Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 905 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY