Kiadó lakás Szeged, Belváros, Vitéz utca 23 nm
Kiadó lakás Szeged, Belváros, Vitéz utca 23 nm
Kiadó lakás Szeged, Belváros, Vitéz utca 23 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7556572
Referenciaszám: 293250
Feltöltve: 1 napja

Szeged kiadó téglalakás 1 szobás: 119 ezer Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 396 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
119 ezer Ft/hó
5 148 Ft/m²
300 EUR/hó
13 EUR/m²
23 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet
23 m2-be belefér minden, amire szüksége lehet egy fiatal egyetemistának. Ez a jól megtervezett és praktikusan berendezett mini garzon egyike annak a 4 lakásnak, amik néhány éve kerültek kialakításra egy belvárosi nagypolgári lakásban és hosszú távra bérelhető apartmanként üzemelnek. A kis lakás világos, hatalmas ablakának köszönhetően. A közös folyosóról belépve abba a térbe jutunk, ahol funkció szerint a nappali/dolgozó/hálószoba/étkező került kialakításra. Innen nyílik a kompakt konyha, ahol indukciós főzőlap, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény és még egy mosógép is helyet kapott. A fürdőben csempézett zuhanyzó található. A WC külön helyiségben fért el. 1 fő részére ideális. A minimum bérleti idő 1 hónap. Ebben az esetben 500€ a teljes bérleti díj, rezsivel együtt. 2 hónap kaució és az aktuális havi bérleti díj megfizetésével költözhető. A bérleti díjon (300€) felül fix összegben, egyben fizetendő 150€ havonta (fűtési szezonban +20€), ami tartalmazza a közös költséget, a szemétdíjat, illetve a rezsit. Ebbe tartozik a WIFI hozzáférés is.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Központi fűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
internet

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bánfi Rita ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 917 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bánfi Rita ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 917 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY