Eladó lakás Siófok, Fokihegy 73 nm
Eladó lakás Siófok, Fokihegy 73 nm
Eladó lakás Siófok, Fokihegy 73 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7809759
Feltöltve: 9 hónapja

Siófok eladó apartman és garzon 2 szobás: 67 millió Ft

67 millió Ft
917 808 Ft/m²
73 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 194 451 Ft
Második évtől
265 369 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Siófok egy elkerített üdülőövezetében eladó apartman magánszemélytől! Siófok, Magyarország elbűvölő tóparti városa, a Balaton fővárosa festői tájáról és pezsgő hangulatáról híres. A város egy népszerű turisztikai célpont, amely a világ minden tájáról vonzza a látogatókat, akiket lenyűgöznek partjai és a rengeteg szabadidős tevékenység, amit magában rejt. Azok számára, akik egy állandó szeletre vágynak ebből az idilli paradicsomból, vagy egy jövedelmező befektetési lehetőségre, Siófok üdülőövezetében több eladó apartman is várja új tulajdonosát. Az ingatlanok elhelyezkedése tökéletes: csendes és nyugodt környezet, ugyanakkor könnyű hozzáférés a város központjához és a Balaton partjához, mindemellett, saját medencével is rendelkezik. Az ingatlanok egy elkerített üdülőövezetben helyezkednek el, ahol a kikapcsolódásra vágyók mindent megtalálhatnak, amire szükségük lehet egy nyaralás, de akár egy hosszabb tartózkodás alatt is. A hatalmas közös területhez rendezett környezet, kert és medence is tartozik, így a nyári melegben nemcsak a Balatonban fürödhetsz, hanem saját otthonod kertjében is kellemesen hűsölhetsz. A medence külön bárral, napozóplaccal, napágyakkal rendelkezik. Mindemellett a sportolásra vágyóknak is lehetőségük van egy külön homokos pályán játszani. A környezetet, a kertet és a medencét karbantartók gondozzák évszaknak megfelelően. A közös területen parkolási lehetőség is elérhető, egy nagy parkolóval rendelkezik a terület és a lakások mellett privát parkolásra is lehetőség nyílik. Az apartmanok egymástól külön nyílnak, rendelkeznek terasszal és kilátással a medencére. 9191/C8 apartman -73 négyzetméter – 2 szintes Az ingatlan földszintjén megtalálható egy tágas előtér és nappali, valamint még egy fürdőszoba is zuhanykabinnal és toalettel. Az emeletre lépve egy nagy szoba és a hozzá tartozó fürdőszoba fogad. Az emeleti nagy szoba tágas és világos, amely rengeteg lehetőséget nyújt a szobabútorok elhelyezésére. Fontos megemlíteni, hogy az emelet betonfödémes, ami az ingatlan szerkezeti stabilitását erősíti. A lakáshoz tartozik még egy nagy méretű medencére néző fedett terasz. A lakás részben felújított, azonnal költözhető állapotban van. Külön vízmérő órával rendelkezik. Víz-csatorna és áramszolgáltatás van. Fűtés jelenleg nincsen az ingatlan idény jellegű használata miatt. Bútorozott. Az apartman irányára 67.000.000 Ft.

Tulajdonságok

Típus:
Apartman és garzon
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
duplakomfortos
saját parkoló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
amerikai konyha
étkező
terasz
bútorozott
vízórás
parkettás
reluxa

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 921 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 921 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY