Eladó ház Ábrahámhegy 70 nm
Eladó ház Ábrahámhegy 70 nm
Eladó ház Ábrahámhegy 70 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8128364
Referenciaszám: 43792
Frissítve: 17 napja

Ábrahámhegy eladó családi ház 3 szobás: 89,5 millió Ft

89,5 millió Ft
1 278 571 Ft/m²
70 m²
Alapterület
2126 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 259 752 Ft
Második évtől
354 485 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A CASANETWORK BALATONFÜREDI irodája eladásra kínálja a 2492-es számú, nagy telekkel rendelkező CSALÁDI HÁZÁT ÁBRAHÁMHEGYEN. A CASANETWORK BALATONFÜREDI iroda által kínált ÁBRAHÁMHEGYEN található CSALÁDI HÁZ jellemzői: - a  központ közeli ingatlan összközművel rendelkezik és 2126 m2 terület tartozik hozzá - a területen egy a 70-es évek végén épített 3 szobás pincével ellátott CSALÁDI HÁZ található ( az épület felújításra szorul ) - a CSALÁDI HÁZ terméskő lábazattal és tégla falazattal készült , fűtése jelenleg vegyes-tüzeléssel történik - az épület statikailag javítást igényel  - az ingatlan Lke-04 területi besorolású 15% -ban építhető max. 4,5m építmény magasság és szabadon álló építési mód - kertvárosias lakóterületen az egyéb jogszabályokban a kertvárosias lakóterületeken meghatározott épületek helyezhetők el 5,0 m-es épületmagasságot meg nem haladó módon. Legfeljebb kétlakásos lakóépület helyezhető el. Az egy épülettömegben létesíthető beépített földszinti alapterület maximális bruttó értéke 300 m2 lehet - befektetésre is ajánlott a terület elhelyezkedése és nagyságából adódóan  - rendezett tulajdoni háttér ,per és tehermentes az ingatlan - ÁBRAHÁMHEGY kedvelt települése a turistáknak és az ingatlan vásárlóknak - A Balaton egyik legkedveltebb fürdőhelye, egyrészt azért, mert félkör alakban magasló hegyei nyugatról és északról védik a szelektől, másrészt mert egy völgykatlanban terül el, s ennek köszönhetően a klímája melegebb a környezetéénél. Régészeti leletek tanúsága szerint már a rómaiaknak is kedvelt helye volt. - Amennyiben a 2492-es számú a CASANETWORK által kínált ÁBRAHÁMHEGY  területén található CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. Telefon: 06 20/ 378-3810                                           " CasaNetWork-A civilizált ingatlanértékesítés artériája ! " Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ugrai András CasaNetWork Balatonfüred Az iroda összes hirdetése
+36 20 378 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ugrai András CasaNetWork Balatonfüred Az iroda összes hirdetése
+36 20 378 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY