Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7895050
Feltöltve: 6 hónapja

Adony eladó családi ház 3 szobás: 47 millió Ft

47 millió Ft
534 091 Ft/m²
88 m²
Alapterület
500 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 136 406 Ft
Második évtől
186 154 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Adony csendes utcájában a központhoz közel szuterénes családi ház eladó. Falazata gázszilikát, a tetőt cserép fedi. Az ingatlan tehermentes, jelenleg nem lakott, így a beköltözés hamar megoldható. Az ingatlan áramellátását 3 fázisú rézvezeték biztosítja. A ház melegéről gáz központi fűtés gondoskodik. A meleg víz előállítása 150 literes villanybojlerrel történik éjszakai áramról. A nyári melegben a hűs levegőért a nappaliban elhelyezett inverteres klímaberendezés felel. A ház rezsiköltsége kedvező, klíma rásegítésével a kedvezményes rezsihatáron belül tartható. A tetőtér beépítésre alkalmas. A födém jelenleg 20cm üveggyapottal van szigetelve, amelyből 40nm járható tároló rész került kialakításra. A ház gyermekes családok számára is ideális lehet, mert a kert végében található Adony rendezett kastély parkja gyermek és felnőtt játszótérrel, foci és teniszpályákkal. A szuterénnek köszönhetően pedig akár két generációssá is kialakítható az ingatlan, így az alsó szint közvetlen kertkapcsolattal, terasszal és a parkra nyíló madárcsicsergős panorámával rendelkezne. Az ingatlan 500 méteres körzetében elérhető a SPAR, iskola, óvoda, játszótér, sportpálya, buszmegálló, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta. Az M6 autópályáról Budapest és Dunaújváros is könnyen megközelíthető, a Velencei tó pedig 20 km-en belül elérhető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 373 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 373 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY