Eladó ház Adony 271 nm
Eladó ház Adony 271 nm
Eladó ház Adony 271 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7917425
Referenciaszám: HZ013160
Frissítve: 19 napja

Adony eladó családi ház 5 szobás: 76,5 millió Ft

76,5 millió Ft
282 288 Ft/m²
271 m²
Alapterület
645 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 222 023 Ft
Második évtől
302 996 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gondosan karban tartott családi házat keres? Fontos Önnek, hogy kertes övezetben, csendes, rendezett körülmények között élhessen családjával?Kiváló lehetőségre talált Budapesthez, Dunaújvároshoz közel Adonyban, egy dinamikusan fejlődő kisvárosban! Ez a 4 szobás, amerikai-konyha nappalis, étkezős, 1 szintes családi otthon napfényes tereivel, szépen gondozott udvarával tökéletes választás több gyermekes családoknak, s akár több generációnak egyaránt. Az épület szerkezetileg nagyon jó állapotban van, a tetőszerkezettel együtt, a burkolatok és a festés is szép. A folyamatos törődésnek köszönhetően a fűtésrendszer gáz-cirkó kazánnal is megoldott. A nyári melegben a ház kellemes hűvösségéről légkondicionálót szereltetett be a jelenlegi tulajdonos. A ház eredeti építésekor az akkori legkorszerűbb anyagokat használták, a vegyes falazatú ingatlan megfelelő légrés-szigeteléssel ellátott.   A külső nyílászárók műanyagra lettek cserélve, s a teljes ingatlanban réz elektromos kábelezés található. Az ingatlan nagy előnye, hogy hátsó részben külön kialakításra került 2 szoba és egy wc, ez lehetőséget biztosít akár 2 generáció együttélésére is. A tágas, hatalmas 42 nm-es beépített terasz kiválóan alkalmas jakuzzi és más szabadidős tevékenységek használatára is, de akár további hasznos alapterület bővítésére is alkalmas lehet. Az udvar hátsó részében kialakításra került 2 kocsibeállós garázs, mely villannyal, szerelőaknával és elektromos ajtóval ellátott. A garázs mellett további tárolásra ad lehetőséget egy zárt 21,9 nm-es tároló is.Az udvar rendezett, kavicsozott, gazosodás mentes. Az udvarra elektromos kapun jutunk be. Ha nem szeretne lemaradni egy remek lehetőségről akkor ne habozzon, hívjon még ma, hogy ez a remek ingatlan az Öné lehessen. Várom megtisztelő hívását a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Erkély:
42,1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY