Eladó ház Agyagosszergény 120 nm
Eladó ház Agyagosszergény 120 nm
Eladó ház Agyagosszergény 120 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7958438
Referenciaszám: 166935
Frissítve: 8 napja

Agyagosszergény eladó családi ház 3 szobás: 33,9 millió Ft

33,9 millió Ft
21 871 Ft/m²
120 m²
Alapterület
1550 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 98 386 Ft
Második évtől
134 269 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Fertőd Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166935 hivatkozási számú agyagosszergényi családi ház. Eladásra kínálunk az  1960-as években épült téglaépítésű családi házat falusias környezetben, Agyagosszergényben. Kapuvártól tíz-, míg az osztrák határtól húsz percnyi autóútra, Soprontól mintegy fél órára található nyugodt környezetben. A háztól egy utcányira új játszótér szerez örömet a gyermekeknek. A cseréppel fedett lakóház mintegy 120 m2 alapterületű, három hálószoba, hall, étkező és konyha, spájz került kialakításra. Nagycsaládosoknak kiváló választás, számos lehetőséget rejt. Az új tulajdonos saját igényeinek megfelelően alakíthatja. Telek nagysága: 1550m2 Kertészkedésre és állattartásra is kiválóan alkalmas. A lakóház fűtése vegyes tüzelésű kazánnal és gázkazánnal egyaránt biztosítható, amelyek a  pincében kerültek elhelyezésre. Az udvaron garázs, szerszámos kamra, az állatok tartására alkalmas helyiségek kerültek kialakításra. A telken fúrt és ásott kút is van. Óvoda és általános iskola is működik a faluban. Az ingatlan számos irányból jól megközelíthető. Az M85-ös gyorsforgalmi út le- és felhajtója közel, öt percnyi autóútra található. A buszközlekedés rendkívül jó, óránként Győr és Sopron irányába is el lehet jutni.   Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó agyagosszergényi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #166935 Az Openhouse Fertőd Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lendvai Katalin Openhouse Fertőd Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 294 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lendvai Katalin Openhouse Fertőd Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 294 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY