Eladó ház Albertirsa 40 nm
Eladó ház Albertirsa 40 nm
Eladó ház Albertirsa 40 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7243111
Referenciaszám: HZ044260
Feltöltve: 16 napja

Albertirsa eladó családi ház 1 szobás: 11,5 millió Ft

11,5 millió Ft
287 500 Ft/m²
40 m²
Alapterület
1564 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 33 376 Ft
Második évtől
45 548 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Elege van a nagyváros zajából? Nyugalomra, jó levegőre, madárcsicsergős környezetre vágyik?Körbejárható, önálló családi ház, nagy telekkel.Pest megye déli részén, Budapest határától 40 percre, Albertirsa életvitel szerűen lakott utcájában eladó egy barátságos hangulatú, br. 40 nm.-es, 1 szoba + étkező konyhás nappalis, betonalapozású, családi ház, nagy, 1564 nm-es telekkel.Elosztását tekintve, a házba belépve előtér, konyha- étkezővel fogad bennünket, három lépcsőfokkal feljebb található a hálószoba, melyből nyílik a fürdőszoba, melynek teljes befejezése már az új tulajdonos ízlésére van bízva.Maga az épület 1978-ban épült szilikát téglából, cserépfedéssel, melyben az otthon melegéről egy fatüzelésű kályha gondoskodik, illetve a szobában ez elektromos fűtéssel lett kiegészítve, amihez az új villanyóra 32 Amperes bővítése ad segítséget. A házban a villanyvezetékek is ki lettek cserélve, hogy ez már ne okozzon gondot.Az épület alatt egy nagy, 30 nm-es száraz pince húzódik.A két utcára nyíló 1564 nm-es, művelési alól kivont zártkert beépíthetősége 5%, így a ház 78 nm-ig bővíthető. Az ingatlan Per és tehermentes. Megtekintési szándékával, illetve felmerülő kérdéseivel keressen bizalommal.Díjmentes hitelügyintézés és hiteltanácsadás biztosítunk minden érdeklődőnk számára. Amennyiben jelenlegi ingatlana értékesítésében is segítségére lehetek, kérem, forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1978
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Alexa Zsolt Duna House - Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 70 415 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Alexa Zsolt Duna House - Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 70 415 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY