Eladó ház Albertirsa 115 nm
Eladó ház Albertirsa 115 nm
Eladó ház Albertirsa 115 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7990151
Referenciaszám: HZ020795
Frissítve: 21 napja

Albertirsa eladó családi ház 4 szobás: 47 millió Ft

47 millió Ft
408 696 Ft/m²
115 m²
Alapterület
1634 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 136 406 Ft
Második évtől
186 154 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Albertirsa központjához közel vált eladóvá ez a csendes utcában lévő, 1634 nm alapterületű, körbekerített, összközműves telken lévő 90 nm alapterületű családi ház.Az ingatlanba a fedett közlekedőn keresztül jutunk be. Az otthonba lépve a tágas konyhát, étkezőt találjuk, az abból nyíló nappalit, fürdőszobát, az utcára néző szobát, gardróbot, majd a közlekedőn keresztül közelíthetjük meg a további két szobát. A téli hónapokban az otthon kellemes hőérzetéről a nappaliban található lemezkandalló, valamint a vegyestűzelésű kazán gondoskodik, mely radiátorokon keresztül adja le melegét. A meleg vizet villanybojler biztosítja. A gáz a telken belül található, így a fűtésrendszer átalakítható gázcirkón keresztül biztosított központi fűtéssé. Az épület 2017-ben történt felújítása során mind a teljes elektromos hálózat, mind a víz- és szennyvíz hálózat felújításra került. Az épülethez tartozik egy kis pince valamint garázs is, melyeket az udvarról tudunk megközelíteni. A tágas kert parkosítható, méretéből adódóan megtermelhető rajta egy teljes család éves zöldség-gyümölcs szükséglete, valamint a melléképület lehetőséget biztosít háztáji állatok tartására is. Ajánlatom megfelelne az elvárásainak, de nem rendelkezik a kiválasztott ingatlan vételárával?A Credipass hitelügyintéző munkatársai díjmentesen biztosítják a legkedvezőbb, személyre szabott hitelkonstrukciót a kedves vevők számára.Keressen bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vrabecz-Homoki Éva Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 70 502 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vrabecz-Homoki Éva Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 70 502 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY