Eladó ház Albertirsa 106 nm
Eladó ház Albertirsa 106 nm
Eladó ház Albertirsa 106 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8026863
Referenciaszám: M269689-4605957
Frissítve: ma

Albertirsa eladó családi ház 5 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
376 415 Ft/m²
106 m²
Alapterület
719 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Albertirsán eladó 158 nm-es családi ház! A 719 nm-es telken elhelyezkedő, tégla építésű ingatlanban található, 5 szoba, előszoba, 2 konyha 2 fürdőszoba külön wc, az ingatlanhoz tartozik még egy 29,4 nm-es fedett terasz és egy 22 nm-es garázs valamint egy kb. 10 nm-es tároló. A szobák szőnyegpadlóval vannak burkolva a többi helyiség hidegburkolatot kapott. Az otthon melegéről gáz-konvektorok gondoskodnak kívülről pedig a homlokzat kapott egy 5 cm vastag polisztirol szigetelést. Az udvarra történő bejutást, elektromosan nyíló kapu teszi lehetővé, mely a maximális kényelmet szolgálja. Az ingatlan jó szomszédsággal rendelkezik, és csendes környéken helyezkedik el. A környéket kiváló infrastruktúra jellemzi. Remek bevásárlási lehetőségek, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, vasútállomás. A város a Budapestet Debrecennel összekötő 4-es főút mentén helyezkedik el, így közlekedés szempontjából is kitűnő választás. M4-es autópálya kb. 9 perc alatt elérhető. A vonatközlekedést a Budapest-Cegléd-Szolnok-vasútvonal biztosítja. Az OTP Ingatlanpont megbízható ügyvédi közreműködéssel segíti, hogy álma valóra váljon. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége, az OTP kedvező konstrukcióit tudom ajánlani! Megtekinthető rugalmasan, várom megtisztelő hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laboda Vivien Jászberény és Karcagi OTPIP irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 956 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laboda Vivien Jászberény és Karcagi OTPIP irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 956 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY