Eladó ház Alcsútdoboz 88 nm
Eladó ház Alcsútdoboz 88 nm
Eladó ház Alcsútdoboz 88 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7922347
Referenciaszám: H339666
Frissítve: 2 napja

Alcsútdoboz eladó családi ház 3 szobás: 79,5 millió Ft

79,5 millió Ft
446 629 Ft/m²
88 m²
Alapterület
3990 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 230 729 Ft
Második évtől
314 878 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Szeretnénk bemutatni Önnek ezt ingatlant, mely ideális választás lehet családjának és befektetési célra egyaránt. Az ingatlan Fejér megyében, Alcsútdobozon található. Adottságainak és az épületek kialakításának köszönhetően többirányú potenciális lehetőséget is kínál. Az ingatlanon található egy 88 nm-es LAKÓÉPÜLET valamint egy 90nm-es ÜZLETHELYSÉG. A két épületet összekötő tetőtér teljes egészében beépíthető, így akár egy harmadik lakóegység is kialakítható. A TELEK mérete 3990, több melléképülettel, garázzsal, kúttal, pincével. Méretéből adódóan a későbbiekben a telek megosztható. A lakóházban tágas NAPPALI + 2 SZOBA , konyha, kamra, fürdőszoba és külön wc található, így ideális választás lehet egy 3-5 tagú család számára. Az üzlethelységben jelenleg eladótér, raktár valamint egy vizesblokk található. Az ingatlan állapota kiváló, azonnal költözhető. A fűtés GÁZ CIRKÓVAL megoldott. A 10cm-es SZIGETELÉSNEK köszönhetően az energiafogyasztás alacsony, a fűtés költsége nagyon kedvező. A környék adottságai kiválóak, hiszen a természet közelsége mellett a közlekedési lehetőségek is kitűnőek. Az ingatlant könnyen megközelítheti autóval, de a tömegközlekedési lehetőségek is elérhetőek. A környék biztonságos és csendes, így ideális választás lehet családosok számára. Ha kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot, hogy mindenre választ kapjon. Várjuk hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1978
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
jó közlekedésű
panoráma
hőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ádám Anett Royal Real Estates Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ádám Anett Royal Real Estates Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY