Eladó ház Alsóörs 252 nm
Eladó ház Alsóörs 252 nm
Eladó ház Alsóörs 252 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8044131
Feltöltve: 1 hónapja

Alsóörs eladó családi ház 6 szobás: 260 millió Ft

260 millió Ft
1 031 746 Ft/m²
252 m²
Alapterület
914 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 754 586 Ft
Második évtől
1 029 789 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Alsóörsön, az északi part egyik legdinamikusabban fejlődő településén Ófalu nyugodt, csendes részén két külön lakásból álló családi ház eladó! Az ingatlan kívülről egy családi ház, de társasház,i alapító okirattal társasházzá alakították.A két ingatlan külön helyrajzi számon van nyilvántartva, tehermentes, gyorsan birtokba vehető, akár bútorokkal együtt is! Az ingatlan tehát két lakás, két garázs egy ingatlanon belül, így aki megvásárolja több generációs házként is használható, vagy kiadhatóak a lakások, és egy nagyszerű befektetés is egyben! A garázs alatt nagy méretű pince is található, ahol rengeteg minden tárolható. A földszint lakás akadálymentes, 2023-ban teljes körű felújításon esett át.( víz, villany, csatorna vezetékek) A lakrészhez hangulatos terasz is tartozik, ahol nyáron is mindig kellemes a légáramlat, és a fedett terasz árnyékot nyújt. A lakásban amerikai konyhás nappali, igényes, modern fürdőszoba, és egy nagy hálószoba kapott helyet, légkondicionált. Ennek alapterülete 87 m2+ 15 m2 fedett terasz. A fenti lakás, ami szintén légkondicionált, jóval nagyobb, de ugyanolyan igényesség, és harmónia jellemzi. Az alapterülete 150 m2, ehhez tartozik egy az alsó szinten található szaunával felszerelt fürdőszoba is.A víz és villany vezetékek itt is ki lettek már cserélve, a nyílászárók korszerűek, a szobákban parketta található a konyhában , nappaliban járólap.A nyitott konyhához tágas kamra is tartozik. A hálószobákról nem kerültek fel fotók, de nagyon szép, és modern. A lépcsőn felérve egy tágas nappaliba érkezünk, ebből a központi térből nyílnak a helyiségek, a 4 külön bejáratú szoba, fürdőszoba, amiből ezen a szinten 2 is található, valamint mellékhelyiség is 2 van. A nappaliból egy emeleti terasz nyílik, ahonnét szép balatoni panoráma tárul elénk. A terasz a nyári hónapokban egy teljes értékű helyiségként szolgál, kültéri bútorokkal berendezett, mérete kb 20 m2-es. A telek mérete 914 m2, egy részén 2 darab nagy méretű garázs, melynek alapterülete 56 m2, 2 db terasz, illetve díszkert található. A ház mögötti rész melynek mérete kb 500 m2-es jelenleg füvesített, és fákkal beültetett, a terület alkalmas úszómedence, vagy díszkert kialakítására, elhelyezkedéséből adódóan intim, belátás az utca felől sincs, mert magasabban fekszik,mint az út. Ebben a házban minden megvan amit egy nagyobb család szeretne, de alkalmas több generáció együtt nyaralására, vagy állandó lakhatására is. Ha olyan házat szeretne, ahová csak be kell költözni, nyugodt csendes helyen mégis közel a faluközpont, és a Balaton kb 1 km távolságra, de közel van egy szép erdei sétány, és az Amfiteátrum is. Befektetésnek is kiváló, mert a lakások külön funkcionálnak. Hívjon, nézze meg személyesen, az ár irányár!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1980
Erkély:
15 m²
Terasz:
30 m²
Energetikai besorolás:
D
Átlagos rezsiköltség:
30 000 Ft/hó

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr.Bense-Petz Veronika Dr.Bense-Petz Veronika Az iroda összes hirdetése
+36 30 207 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr.Bense-Petz Veronika Dr.Bense-Petz Veronika Az iroda összes hirdetése
+36 30 207 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY