Eladó ház Alsószölnök, Barát utca 167 nm
Eladó ház Alsószölnök, Barát utca 167 nm
Eladó ház Alsószölnök, Barát utca 167 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7851607
Referenciaszám: HZ037108
Frissítve: 12 napja

Alsószölnök eladó családi ház 4 szobás: 99 millió Ft

99 millió Ft
592 814 Ft/m²
167 m²
Alapterület
5073 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 287 323 Ft
Második évtől
392 112 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
AZONNAL KÖLTÖZHETŐ ingatlan, CSOK PLUS  !!!                                                                                                  TELJES KÖRŰ HITEL ÜGYINTÉZÉSSSEL !!!Az Őrségben, a hármashatárnál gyönyörű zöldövezetben, patakkal határos telken eladó egy 2007-ben épült családi ház. A családi ház 12 cm-es külső szigeteléssel rendelkezik, fűtését vegyestüzelésű kazán biztosítja radiátoros hőleadással. (A településen nincs vezetékes gáz kiépítve.) A teljes házban a három hálószobát kivéve padlófűtés is van. A tüzifa a környéken könnyen beszerezhető,olcsóbb fűtési módnak számít.A házba egy kis előtéren keresztül juthatunk, innen egy tágas nappali-amerikai konyhás lakótérbe érünk, ez a ház központi része. A konyha tömör cseresznyefából készült asztalos által, ELEKTROLUX beépített konyhai gépekkel felszerelt, amelyek maradnak az ingatlanban. A belső ajtók és külső nyílászárók is asztalos munkái. Ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval rendelkeznek.A nappaliból 2 dupla erkélyajtón is kijuthatunk a fedett 40 négyzetméteres teraszra.A nappaliból nyílik a háztartási helység, a kazánház. A háztartási helységben is található egy wc, és kiépítésre került a mosdó és zuhanykabin helye, ezáltal dupla komfortossá alakítható a családi ház.A konyha mellett kapott helyet egy kamra, ahol a villanybojler is megtalálható.Innen egy rafinált folyosón jutunk a hálórészbe, ahol a 3 szoba, a külön fürdőszoba és külön mosdós-bidés wc kapott helyet.A gyerekszobákba parafa burkolatot került, a szülői háló laminált lappal, a közlekedő részek és konyha kerámiával burkoltak, a nappaliban hajópadló található.Esős időben is kellemes helyet  biztosít a nagyméretű fedett terasz, egy kellemes beszélgetéshez vagy akár társasjátékhoz, amely burkolása már az új tulajdonosra vár.A 4 éve fából épített háromrészes autóbeállóban biztonságban tudhatjuk a család autóit. A tároló a kerti gépek eszközök elhelyezését szolgálja és itt kapott helyet a kutya-kennel is. Egy régről maradt, felújítandó tégla melléképület további lehetőségeket kínál új tulajdonosának.Az udvarban az állattartáshoz és kiskerthez elengedhetetlen kút is található.A kazánháztól pár méterre épült még egy nagy méretű fatároló, a baromfiudvar szomszédságában.A ház  tehermentes, egyéb berendezési tárgyak megegyezés tárgyát képezik.A mai szakember hiányos időkben, amikor is az építőanyagok ára folyamatosan emelkedik, nem elhanyagolható szempont a KÉSZ OTTHON.Pedig ez a családi ház ilyen, és nagyon várja Új lakóit.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
2007
Erkély:
41,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Giczi Gabriella Duna House - Szombathely, Uránia Az iroda összes hirdetése
+36 70 570 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Giczi Gabriella Duna House - Szombathely, Uránia Az iroda összes hirdetése
+36 70 570 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY