Eladó ház Alsózsolca, Vaytelep, Vay út 140 nm
Eladó ház Alsózsolca, Vaytelep, Vay út 140 nm
Eladó ház Alsózsolca, Vaytelep, Vay út 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8126820
Feltöltve: 26 napja

Alsózsolca eladó családi ház 4 szobás: 42,5 millió Ft

42,5 millió Ft
303 571 Ft/m²
140 m²
Alapterület
577 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 123 346 Ft
Második évtől
168 331 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ családi ház Alsózsolca elején, a legjobb környéken! Alsózsolcán a Vay útból nyíló utcák a legkedveltebbek, a környék kifejezetten biztonságos, a környező családi házak , a kertek rendezettek. - az 1987-ben téglából épült, 140 m2-es tetőtér beépítésű családi ház 577 m2-es telken helyezkedik el - 1992-ben az ablakok cserélve lettek fa, hőszigetelt üvegezésű ablakokra – melyek nagyon jó állapotban vannak, redőnnyel szerelve - 1997-ben a tetőtér beépítésére került sor (két nagy szoba, - melyből az egyik nagy erkélyes-, fürdőszoba és közlekedő található ezen a szinten), a földszintről kényelmes, fából készült lépcsősor vezet fel - a tetőtérben lévő minden helyiség üveggyapot szigeteléssel készült a padlástér felől - a családi ház északi oldalán kívülről 10 cm szigetelés van, ebben az évben a földszinti nyitott terasz is beépítésre került - 2000-ben a vízvezeték rendszer felújítására történt meg - a családi háznak két bejárata van - a fűtést nagy teljesítményű gázkazán biztosítja radiátorokon keresztül, a tetőtérben a két szobában konvektor van, a meleg vizet villanybojler adja, a tetőt pala fedi - egy autó számára biztosított garázs, a garázs alatt pince, itt található a fúrt kút is - a kert egy részén termő gyümölcsfák, fából készült pihenő a bográcsozáshoz, utcafront felőli részen örökzöld növények - a környék csendes, szemben a „kis erdő”, kikapcsolódásra kisebb kirándulásra tökéletes - közelben bölcsöde, általános iskola, posta, boltok - Alsózsolcára a távolsági buszok gyakran járnak, autóval is hamar megközelíthető Miskolc, hiszen 10 km a távolság Irodánk segítséget nyújt, Csok, - hitel ügyintézésben, valamint energetikai tanúsítvány, ügyvédi adásvételi szerződés elkészítésében!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1987
Erkély:
6 m²
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
belsőkert
étkező
kamra
erkély
terasz
pince
melléképület
kábeltévé
internet
beépített konyhabútor
vízórás
hőszigetelt
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Barnóczki Ügyvédi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 479 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Barnóczki Ügyvédi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 479 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY