Eladó ház Baja, Szentjános, Molnár 130 nm
Eladó ház Baja, Szentjános, Molnár 130 nm
Eladó ház Baja, Szentjános, Molnár 130 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7656461
Feltöltve: 1 éve

Baja eladó családi ház 3+1 fél szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
346 154 Ft/m²
130 m²
Alapterület
1100 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 601 Ft
Második évtől
178 233 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A telek határos a Duna parti gáttal, melyen kiépített kerékpárút vezet végig a Duna mentén, összekötve a belvárost a Duna híddal. Az ingatlan leírása, tájolása: Polgári stílusú, felújítandó, két utcáról is megközelíthető, önálló, tehermentes családi sarokház. A telekre mindkét utcából külön kapun keresztül behajtás biztosított. A ház 1930-ban épült téglából, beton alapra. A fából készült tetőszerkezet cseréppel fedett. A teljes értékű magasföldszint. 2,30 m belmagasságú szuterénben önálló lakás alakítható ki, jelenleg nyári konyhát és tárolókat tartalmaz (összesen 100 m 2 ). A telken : halastó, garázs és néhány kisebb melléképület is található. Az ingatlan víz, gáz, csatorna és elektromos közműcsatlakozással ellátott. Fűtés: A házban radiátoros központi fűtés rendszer üzemel, melyre gázkazán és vegyes tüzelésű kazán is csatlakozik. Vízellátás: A használati melegvizet átfolyó rendszerű, gázüzemű vízmelegítő biztosítja Elektromos hálózat: kialakításra került 3 fázis, mely a garázsban és műhelyben is elérhető. A jelenlegi előírások alapján a kedvezményes gázkontingens két lakás részére is igénybe vehető. Az épületben két független lakás alakítható ki. Kiváló választás összeköltözőknek, nagyobb családnak. Az ingatlan szuterén részében önálló lakrész biztosítható, könnyű megközelíthetősége miatt alkalmas idősebb személyek számára is. A ház mellett külön garázs, az udvar végében kisállat tartására is alkalmas melléképület található. A telken fúrt kút található. A képek között feltöltött alaprajz tájékoztató jellegű. A parkolás: épített garázs, motoros nagykapu. Az épület felújításra, korszerűsítésre vár. Az ingatlan per, - igény, - és tehermentes. A környék rendezett, normális szomszédsággal, minden szociális igény séta távolságra. A közkedvelt Sugovica part kerékpárúton rövid idő alatt elérhető. A kertben halastó napozóval került kialakításra, de a konyhakert kedvelői is találnak alkalmas helyet a kertészkedésre. Az ingatlan közelében található bevásárlóközpont, benzinkút, játszótér, óvoda és iskola is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (héra)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
kocsibeálló
garázs
kert
jó közlekedésű
csendes
világos
kamra
terasz
pince
melléképület
műhely
mosókonyha
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 409 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 409 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY