Eladó ház Bakonynána 70 nm
Eladó ház Bakonynána 70 nm
Eladó ház Bakonynána 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8049575
Referenciaszám: HZ074048
Frissítve: 2 napja

Bakonynána eladó családi ház 2 szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
1 071 429 Ft/m²
70 m²
Alapterület
2929 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 669 Ft
Második évtől
297 054 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bakonynánán, szép erdei környezetben két lakóház, 2929 m²-es telekkel  - ELADÓ! A település csendes utcájában található, az 1960-as évek körül, téglából épült 70 m²-es lakóház, melyben 2 nagy méretű lakószoba, egy konyha-étkezővel, egy kamra, a fürdő-WC-vel, illetve az előtér, valamint egy tároló került kialakításra, ahonnan a padlásfeljáró is nyílik. A ház nyílászárói korszerű, hőszigetelt, műanyag, bukó-nyíló ablakok, melyeket 2020-ben a biztonsági bejárati ajtóval egy időben cseréltek ki. A fagerendás tetőszerkezetet, hódfarkú cserép héjazat fedi. A ház melegéről egy szép cserépkályha gondoskodik, melynek kiszolgálására a ház mellé, kőből épült fedett, fa tároló szolgál. A melegvizet pedig egy villanybojler biztosítja. Az ingatlan részét képezi a 2010-ben téglából épített 67 m²-es, 2 szintes ház, melyet cseréptető héjazat fed. A szintenként egy-egy szobával, valamint zuhanyzós fürdő-WC-vel, az alsó, földszinti, parasztgerendás részben kialakított konyhával megépített lakóegység fűtését egy gázkazán biztosítja. A telken egy 12 négyzetméteres, hűs pince, valamint egy fúrt kút van használatban az önellátó gazdálkodás, valamint a kertészkedés segítésére. Az ÖSZKÖZMŰVES, PER-, IGÉNY- és TEHERMENTES ingatlan kertjében több termő gyümölcs fák és bokrok is találhatók. Bakonynána az Északi-Bakonyban, a Gaja-patak mellett, Zirctől mintegy 14 kilométerre helyezkedik el. A rendezett bakonyi kistelepülésen óvoda, általános iskola, háziorvosi ellátás és védőnői szolgálat is elérhető. A Gaja szép hasadékai, szurdokvölgye, a közelben megtalálható Római-fürdő mind-mind vonzzák a turistákat, így az ingatlan idegenforgalomra, falusi turizmusra épülő hasznosítása is remek lehetőséget tartogat. 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Zsolt Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 258 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Zsolt Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 258 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY