Eladó ház Bakonyság 85 nm
Eladó ház Bakonyság 85 nm
Eladó ház Bakonyság 85 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7756085
Referenciaszám: 35373_v
Frissítve: 19 napja

Bakonyság eladó családi ház 2 szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
529 412 Ft/m²
85 m²
Alapterület
4200 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 601 Ft
Második évtől
178 233 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy csendes, skanzen hangulatú kis faluban, Bakonyságon a Bakony lábánál egy tornácos parasztház. Kiváló, felújított állapotban. A komfortos, földszintes ház alapterülete 85 nm, ami 2 szobából, egy konyhából és kamrából áll. WC a fürdőben is található és külön helyiségben is. Bekötött közművek: víz, villany, gáz. A szennyvíz elvezetése zárt rendszerű derítővel megoldott. A hangulatos ház nagyon jó állapotú, gázkonvektorral és cserépkályhával is megoldott a fűtése. A fürdőszoba melegét egy infra panel biztosítja. A tető cserép. A födémen 30 centis szigetelés van. A nyílászárók fából vannak, korhűek, hangulatosak. Az épülethez egy 4200nm-es terület tartozik (több helyrajzi számon), amely gazdálkodásra is alkalmas. Az ingatlanhoz tartozik még egy kb. 50nm-es járó lappal borított önálló garázs is. Mellette kamra és fa taroló, mögötte tyúkól található. Kisebb ráfordítással garzonná, rendelővé vagy akár üzlethelységgé is átalakítható. Parkolni a garázsban, a telken és az utcán is lehet. A garázshoz az utcáról egy elektromos kapu segítségével lehet behajtani. A Csángota-ér a telek végében csordogál. Az ingatlan per és tehermentes. Fekvése/megközelíthetőségé: Bakonyság, ez a zsákfalu az Északi-Bakony északi lábánál, a vármegye északi részén fekszik. A megyeszékhely, Veszprém körülbelül 75 kilométerre, a legközelebbi város, Pápa mintegy 22 kilométerre található. Győr 50 kilométerre van. A legközelebbi szomszéd település Bakonyszentiván, ahol helyi óvoda működik. Iskola a 6 kilométerre lévő Csóton és Pápateszéren is van. A közúti tömegközlekedés autóbuszos szolgáltatója itt is a Volánbusz. Idén készül el a 83-as főút felújítása, aminek a befejezésével létrejön egy Pápát és Győrt összekötő gyorsforgalmi út és igy a menetidő 15 percre csökken. A nagyteveli strandfürdő 22 km-re található. A kertben alma és sárgabarack fák adnak árnyékot és finom gyümölcsöt. A házhoz tartozó telek 4200 m2, és ezen felül eladó a mellette levő 4000nm es terület, közműves telek (9,5M). A fent megadott ár fix, de ha a másik telek is érdekelné, akkor a kettő együtt alkuképes. A leendő szomszédok kedvesek és barátságosak, valójában az egész település egy igazi kis családias közösség, jelenleg 82 ember éli mindennapjait itt. A faluban többnyire megmaradtak a jellegzetes tornácos parasztházak, amelyeket korhűen felújítottak. Utcái, közterületei a környék egyik legjobban gondozott, virágosított, parkosított területei. Bakonyság a nyugalom szigete lehet pihenni vágyó városiaknak, kisgyermekkel költözőknek, nyugdíjasoknak, vagy gazdálkodni vágyóknak – bárkinek, aki egy szép, békés és egészséges környezetre vágyik.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
komfortos
garázs
kamra
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Örley Tamás Vár-Köz Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 499 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Örley Tamás Vár-Köz Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 499 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY