Eladó ház Balatonakali 163 nm
Eladó ház Balatonakali 163 nm
Eladó ház Balatonakali 163 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7824582
Referenciaszám: 213305713
Frissítve: 16 napja

Balatonakali eladó családi ház 4 szobás: 135 millió Ft

135 millió Ft
828 221 Ft/m²
163 m²
Alapterület
811 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 391 804 Ft
Második évtől
534 698 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonakali csendes utcájában 400 méterre a strandtól, teljeskörű belső és külső felújításon átesett önálló családi ház eladó. - Szigetelés: 20 cm - Külső fal színe: fehér - Nyílászárók: fehér, 3 rétegű - Redőny: Fehér, alu, elektromos - Klíma minden hálóban és nappaliban hűtő/fűtő, összesen 4 db - Garázs: Dupla, elektromos garázskapuval + kerti tárolóval - külső homlokzaton kamera kiállások telepítve lettek - hátsó terasz 30 nm fedett, burkolt, kinti konyhához előkészítéssel. - első terasz félig fedett 5 nm - Parkosított kert automata öntözővel és csepegtetővel - új kerítés - 2023 májusában teljeskörű villamoshálózat és vízvezeték cserén esett át. - Elektromos cirkó kazán, külön boijler biztosítja a meleg vizet - Magas minőségű beépített bútorok és gépek az ingatlan tartozékai. A beépített gépek listája ami a vételár részét képezi: hűtő, Sütő, főzőlap, elszívó, mosógép, mosogatógép Az ingatlanba belépve a földszint biztosítja a nappali életteret. A tágas konyhából nyílik a világos nagy térrel rendelkező nappali. A szinten nagy méretű fűrdőszoba, illetve előszoba található, melyben gépészet és tároló lett kialakítva. Innen nyílik a hátsó terasz, mely alkalmas kinti étkezésre és pihenésre egyaránt. Az emeleten 2 hálószoba és világos tágas fűrdőszoba található, amik egy pihenő részből nyílnak. Innen fölfelé található a gyerek birodalom, mely 30 nm . A gyerekek szintjéről jól látható a Balaton valamint a környező táj. Az ingatlan azonnal költözhető   Irodánk segíti ügyfeleit abban az esetben is amennyiben a vásárláshoz: -ingatlant kell értékesíteni -hitelre lesz szüksége -állami támogatást szeretne igénybe venni -asztalosra, kertészre egyéb szakemberre van szüksége    Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
garázs
bútorozott
hőszigetelt
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sződy Zsuzsanna Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 200 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sződy Zsuzsanna Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 200 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY