Eladó ház Balatonakali 210 nm
Eladó ház Balatonakali 210 nm
Eladó ház Balatonakali 210 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8050994
Referenciaszám: 43464
Frissítve: 15 napja

Balatonakali eladó családi ház 4 szobás: 280 millió Ft

280 millió Ft
1 333 333 Ft/m²
210 m²
Alapterület
821 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 812 631 Ft
Második évtől
1 109 003 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A CASANETWORK BALATONFÜREDI irodája eladásra kínálja a 2479-es számú, kiváló adottságú örökpanorámás CSALÁDI HÁZÁT BALATONAKALIBAN. A CASANETWORK BALATONFÜREDI iroda által kínált BALATONAKALIBAN található CSALÁDI HÁZ jellemzői: - az ingatlan övezeti besorolása Lke kertvárosias lakóterület - a kiváló lokációban található CSALÁDI HÁZ 2019-ben épült saját részre, könnyűszerkezetes technológiával - 821 m2 parkosított közel sík területen helyezkedik el  a déli tájolású épület - az épület 150 m2 + 2 db terasz és a medence együtt összesen 210 m2 területet foglal el - az ingatlan a Balatonhoz közel kb. 300m -re található könnyen megközelíthető családi házas övezetben  - az épület korszerű építőanyagokból készült és a műszaki felszereltsége is magas szintű  - a közel 0 -ás energia igényű épületben található hőszivattyú, napelem, hővisszanyerő levegőztető, hűtő-fűtő klíma, vízlágyító - az praktikusan kialakított belső elrendezésű kétszintes épületben 3 szoba + nappali és 2 fürdőszoba található  - kerti medence, kerti konyha és elektromosan működő távirányítós kapu segíti könnyebbé tenni a mindennapokat az új tulajdonos részére - rendezett tulajdoni háttér , per és tehermentes ingatlan ( 1 hónapon belül birtokba vehető ) - Balatonakali kedvelt települése a turistáknak és az ingatlan vásárlóknak - nyáron kulturális programok, horgász és vízi sport lehetőség is fogadja a turistákat. A vendéglőkben magyaros ízekkel, a táj híres boraival fogadják a látogatókat. A vendégek magánszállásokat is igénybe vehetnek. Amennyiben a 2479-es számú a CASANETWORK által kínált BALATONAKALI  területén található CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. Telefon: 06 20/ 378-3810                                           " CasaNetWork-A civilizált ingatlanértékesítés artériája ! " Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Építés éve:
2019
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ugrai András CasaNetWork Balatonfüred Az iroda összes hirdetése
+36 20 378 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ugrai András CasaNetWork Balatonfüred Az iroda összes hirdetése
+36 20 378 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY