Eladó ház Balatonalmádi, Vörösberény 170 nm
Eladó ház Balatonalmádi, Vörösberény 170 nm
Eladó ház Balatonalmádi, Vörösberény 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7922386
Feltöltve: 5 hónapja

Balatonalmádi eladó családi ház 3+3 fél szobás: 199 millió Ft

199 millió Ft
1 170 588 Ft/m²
170 m²
Alapterület
854 m²
Telek
3+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 577 549 Ft
Második évtől
788 184 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonalmádi Vörösberény domboldalán egy kis zsákutcában eladóvá vált, részben bútorozott 170 m2, folyamatosan karbantartott családi házunk. Amiért mi szeretünk itt lakni: csendes madár csicsergős hely, a közvetlen szomszédaink nyaraló tulajdonosok, így az év nagy részében egyedül lakunk az utcában. Egyedül, de mégis közel az ABC, iskola 20 perc gyalogosan. Balatoni kilátás. 854 m2 telek, ahol magaságyásban termesztettünk zöldségeket, paradicsomot stb. ültettünk gyümölcsfákat is. Van kutya kennel egy nagy futtatóval, faház szerszám tárolónak. Egy nagy fedett tűzifa tároló (kandalóhoz), fedett gépkocsi beállóval. A másik autónak térkövezett beálló, a kert egy része muncsozott a kényelmesebb fenttartásért. A ház tetőtéri szintjéről teljes a panoráma Balatonfűzfőtől Siófokig. 2 szoba (15 + 15 m2) illetve 1 félszoba (10m2) + gardrób 4m2 , és egy tágas fürdőszoba zuhanyzóval, WC található. A szobák hűtő-fűtő klímával felszereltek. A ház középső szintjén található az amerikai konyhás nappalink, melyből hatalmas ablakokon keresztül a kertre és a Fűzfői öbölre van kilátás. A nappaliból egyszer nyílik DNY irányban egy 6 m2 terasz, a konyhán keresztül pedig egy másik terasz DK irányban 6 m2. Innen juthatunk le a kinti fedett nyári kiülőhöz ( 45m2)mely a grillezések helyszíne. A konyha + nappali együtt 45m2. Itt található még 2 félszoba (8 m2-7 m2) mindegyikben egy falat betakaró gardróbszekrény könnyíti az elpakolást. Egy kicsi előszoba, illetve külön fürdőszoba fürdőkáddal, illetve külön WC található még a szinten. A téli fűtést egy 22 KW -os kandalló segíti. A legalsó szint (garázs szint). Jelenleg műhelyként, háztartási helyiségként, spájz, irodaként funkcionál. Itt is megtalálható a fürdőszoba zuhanyzóval + WC, illetve a gázkazán. Külön egy kis konyha-spájz pl. befőzésekhez. A ház tégla építésű, szigetelt, Bramac cseréppel és műanyag nyílászárókkal ellátva. A ház adottságaiból adódóan több generáció kényelmes itt lakására is alkalmas. Illetve két külön bejáratú lakás is kialakítható belőle. Az eddigi átalakításokról és felújításokról a dokumentációk rendelkezésre állnak.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Erkély:
12 m²
Terasz:
45 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
60 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
fűtött garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
belsőkert
amerikai konyha
étkező
kamra
gardrób
erkély
terasz
melléképület
mosókonyha
kábeltévé
internet
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
vízórás
hőszigetelt
klíma
kandalló
parkettás
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 226 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 226 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY