Eladó ház Balatonalmádi 500 nm
Eladó ház Balatonalmádi 500 nm
Eladó ház Balatonalmádi 500 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7433465
Referenciaszám: 1491
Feltöltve: 1 éve

Balatonalmádi eladó családi ház 10 szobás: 349,9 millió Ft

349,9 millió Ft
699 800 Ft/m²
500 m²
Alapterület
1864 m²
Telek
10 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 015 499 Ft
Második évtől
1 385 858 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonalmádi VÁROSKÖZPONTJÁBAN található a háromszintes villaépület, valamint egy mellette álló egyszintes családi ház. (Az ingatlanok együttesen kerülnek értékesítésre.) Az érintett telek nagysága 1864 m2, amely részben térkövezett részben parkosított. Az ingatlan 2019-ben felújításon esett át. 12 cm es hőszigetelést kapott, a külső nyílászárók elektromos alumínium redőnnyel lettek ellátva, valamint 15 KWH teljesítményű napelem rendszer került felszerelésre. A villaépület földszintjén kialakításra került egy előtér, konyha- étkező-nappali, kamra, két hálószoba és egy fürdőszoba. Ezen a szinten egy vendég lakrész is található ahol egy szoba, fürdőszoba és egy konyhasarok kapott helyet. Az előszobából nyílik egy vendég WC, a kazánház valamint itt van lehetőség lejutni a pincébe. Az emeleten helyet kapott egy előtér, nappali- konyha-étkező, két szoba és egy fürdőszoba. A tetőtérben található egy előtér, étkező-konyha, valamint három szoba, melyek mindegyikéhez külön fürdőszoba tartozik. Az udvar hátsó részén levő épületben helyet kapott egy konyha- étkező-nappali, három szoba és egy fürdőszoba 6 személyes szaunával. Ezenfelül külön kazánház és szerszámtároló is kialakításra került. Az ingatlanok melegvíz ellátásáról villanybojler-, fűtéséről villanykazán, gázkazán és egy fatüzelésű kazán gondoskodik. A két épület külön gépházzal rendelkezik. Parkolásra két kétállásos garázsban van lehetőség. (72 m2) A kert öntözését talajvíz kút segíti, amelyre az automata öntözőrendszer rá van kötve. Az ingatlan kiválóan alkalmas TÖBB GENERÁCIÓS CSALÁDOK illetve BEFEKTETŐK részér is, akár irodaháznak vagy panziónak. Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérem, hívja a Haus-Grund Ingatlanirodát! Hiteligénye esetén megkeressük Önnek a legkedvezőbbet!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
saját parkoló
garázs
kertkapcsolatos
jó közlekedésű
amerikai konyha
étkező
gardrób
terasz
kábeltévé
internet
hőszigetelt
klíma
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Haus-Grund Ingatlaniroda Haus-Grund Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 376 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Haus-Grund Ingatlaniroda Haus-Grund Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 376 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY