Eladó ház Balatonboglár 100 nm
Eladó ház Balatonboglár 100 nm
Eladó ház Balatonboglár 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7905147
Referenciaszám: 17111721
Frissítve: 16 napja

Balatonboglár eladó családi ház 4 szobás: 93,9 millió Ft

93,9 millió Ft
939 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
688 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 272 522 Ft
Második évtől
371 912 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Árcsökkenés! A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál egy nagyon jó helyen lévő családi házat Balatonbogláron, a vízpart közelében!   A 100 m2 nagyságú ingatlant mindkét oldalról autóbeálló övezi, a telek viszonylag nagy, 688 m2, mely körbejárható, beépíthető.   Az udvarban gépkocsibeálló, garázs és a ház háta mögött egy tároló is helyet kapott.   A családi ház besorolású ingatlan egy szintes, téglából épült, palatetős, amiben 3 nagy hálószoba, nappali, konyha-étkezővel, fürdő, wc, spájz és fedett terasz került kialakításra.   Kiváló választás lehet állandó lakhatásra vagy nyaralónak is egyaránt. Akik közel keresnek a Balatonhoz mindenképpen nézzék meg, rengeteg pontenciál van az ingatlanban, akár befektetés szempontjából is. Balaton, vasútállomás, zöldséges, kávézó, drogéria, cukrászda, pizzéria, büfék, hajóállomás mind-mind pár száz méteren belül.   Remek potenciál, kiváló lokáció! Sokan keresnek ilyet! Legyen most Ön az első! Jöjjön és nézzük meg együtt az ingatlant, ne hagyja ki ezt a lehetőséget!   Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, akkor további részletes információért keressen elérhetőségeim egyikén!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kamra
terasz
bútorozott
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Graszl Norbert City Cartel, Siófok Az iroda összes hirdetése
+36 70 866 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Graszl Norbert City Cartel, Siófok Az iroda összes hirdetése
+36 70 866 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY