Eladó ház Balatonendréd 168 nm
Eladó ház Balatonendréd 168 nm
Eladó ház Balatonendréd 168 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7981872
Frissítve: 1 napja

Balatonendréd eladó családi ház 2 szobás: 160 millió Ft

160 millió Ft
952 381 Ft/m²
168 m²
Alapterület
8575 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 464 361 Ft
Második évtől
633 716 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csodálatos érzés ahogy a Balatoni táj fölött az ember megpillantja ezeket a gyönyörű földházakat. Olyan természetközeli élmény, ami pár nap alatt teljesen magával ragadja az embert. Grátz Antal a szerves építészet kiemelkedő művelője tervezte ezeket a Balatonendrédi földházakat, melyek az elsők között voltak a maguk nemében Magyarországon, amikor 1993-ban építette a tulajdonos. Nyáron hűvös, télen kellemes meleg, biztos statikai alapokkal, igazi természetközeli élményt nyújt a földház. Galériás nappalival, 2 hálószobával, konyhával, fürdőszobával, szaunával, merülő dézsával, és wifi-s kandallóval, akár 20 fő elszállásolására is alkalmas a ház. További vendégek elszállásolhatók a területen sátorban vagy a faházban lévő ágyakon. Az földházban jelenleg vendégszállás és gyermektáborok üzemelnek, májustól szeptemberig teljes teltházzal. Kérem, hogy az időpont egyeztetéskor ezt vegyék figyelembe. A terület 8575 m2 , zártkert besorolású, gyönyörű panorámával a Balatonra és a déli part erdőire, dombjaira. A földház mérete bruttó 168 négyzetméter. A területen kilátó, lombkorona sétány, faház, fa játszóvár, hely lovaknak és vadállatoknak, teraszok és szaletlik lettek kialakítva. Az ingatlan további fejlesztésére még nagyon sok lehetőség van, de mostani állapotában átvéve azonnal használható, keverve a funkcióit, vagy állandóan használt nyaralónak, üzleti célokra vagy otthonnak.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1993
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csorba Dániel EV Csorba Dániel EV Az iroda összes hirdetése
+36 20 776 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csorba Dániel EV Csorba Dániel EV Az iroda összes hirdetése
+36 20 776 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY