Eladó ház Balatonfüred 780 nm
Eladó ház Balatonfüred 780 nm
Eladó ház Balatonfüred 780 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7234959
Referenciaszám: HZ012992
Feltöltve: 17 napja

Balatonfüred eladó családi ház 22 szobás: 640 millió Ft

640 millió Ft
820 513 Ft/m²
780 m²
Alapterület
1155 m²
Telek
22 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 857 443 Ft
Második évtől
2 534 864 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
„A Balaton északi partjának fővárosában”, Balatonfüreden, frekventált helyen, eladásra kínálunk egy 2000-ben épült 780 nm-es, 4 szintes, 25 apartmannal rendelkező PANZIÓT. Az épület rendszeresen karbantartott, hőszigetelt, így egész évben üzemeltethető. Legutolsó felújításra, korszerűsítésre 2021-ben került sor.Az apartmanok mindegyike konyhával és saját fürdővel, erkéllyel rendelkezik. Mindegyik apartman tv-vel és klímával felszerelt.A telek mérete 1155 nm, az épületnek, mely lakóház besorolású, hasznos bruttó területe 780 nm ami nettó 636 nm. Az épületben az apartmanokon kívül kialakításra került a földszinten két intim apartman is a jelenlegi tulajdonosok részére. Ezen a szinten került kialakításra ezek mellett mosókonyha, a recepció és egy közel 40 fő befogadására képes reggeliztetőhelyiség, valamint az ennek kiszolgálását hivatott konyhaA szálláshely közel 21 éve folyamatosan bővülő bel- illetve külföldi törzsvendégek körét szolgálja ki! Jelenleg is családi vállalkozásként üzemel!Az udvaron és a telken kialakításra került 24 felszíni autó beállóhely!Az épület földszinti kialakításának újratervezésével lehetőség van az épületet wellnes részleggel kibővíteni, akár szauna, medence, masszázs szobák kialakításával.Az ingatlan infrastruktúrájának és elhelyezkedésének köszönhetően más irányú befektetésre is tökéletes!Az épület alkalmas magas minőségben megtervezett társasházi lakások kialakítására, szintenként 150nm-es lakótér kialakítására is van lehetőség.Lifttel történő korszerűsítés után az épület méreteiből és alaprajzi adottságainak köszönhetően akár gyógyászati, rehabilitációs, magánklinikai ellátások kialakítására is alkalmas.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Erkély:
66,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sali Réka Duna House - Balatonfüred - Aranyhíd sétány Az iroda összes hirdetése
+36 20 520 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sali Réka Duna House - Balatonfüred - Aranyhíd sétány Az iroda összes hirdetése
+36 20 520 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY